Džon Malkovič se emotivno oprostio od Džulijana Sandsa: U Berlinu predstavio njihov poslednji zajednički film (VIDEO)

21.02.2023

17:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumci su bili veliki prijatelji još od prvog zajedničkog filma koji su snimili 1984. godine

Džon Malkovič se emotivno oprostio od Džulijana Sandsa: U Berlinu predstavio njihov poslednji zajednički film (VIDEO)
Copyright Profimedia

Potraga se glumcem Džulijanom Sandsom, koji je nestao 13. januara u planinama Kalifornije još uvek traje, ali su šanse da će biti pronađen živ gotovo nemoguće.

Profimedia
 

Ubrzo nakon njegovog nestanka, vlasti su uspele da lociraju Sandsov automobil, ali drugi tragovi nisu pronađeni. Nepovoljni vremenski uslovi su u velikoj meri uticali na potragu, ograničavajući spasilačke timove da helikopterom pretraže to podneblje. Policajci kažu da se nadaju da će se timovi vratiti na teren što je pre moguće, ali iako nema planova da se prekine potraga, ne očekuju pozitivan ishod.

„Što se tiče potrage za Džulijanom Sandsom, ostajemo u nadi, ali znamo da ishod možda neće biti onakav kakav bismo želeli“, saopštila je policija ranije ovog meseca.

Bili su veoma bliski

Džon Malkovič, koji je bio dugogodišnji prijatelj Džulijana Sandsa, i sa kojim je igrao u mnogim projektima, na filmskom festivalu u Berlinu koji se trenutno održava, novinarima je rekao da teška srca mora da prizna da ne veruje da je njegov prijatelj živ.

Profimedia
 

- Džulijan i ja smo bili veoma bliski. Ja sam kum njegovom sinu iz prvog braka. Upoznao sam ga sa njegovom drugom ženom, a sprijateljili smo se od trenutka kada smo se upoznali, 1984. godine, na snimanju filma „Polja smrti“ - rekao je glumac.

Poslednja uloga Džulijana Sandsa

Najnoviji projekat u kome su igrali zajedno je ostvarenje „Seneka“ koji je sinoć premijerno prikazan u Berlinu.

Film prikazuje poslednje dane antičkog filozofa Seneke sa Malkovičem u glavnoj ulozi, a u svetske bioskope stiže 23. marta.

Profimedia
 

Sudeći po svemu, biće to nažalost, poslednja uloga Džulijana Sandsa, čija je porodica prihvatila da glumac više nije sa nama.

- Još nije proglašen nestalim, pretpostavlja se da je mrtav, ali u srcu znam da je otišao - rekao je ranije Sandsov brat.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike