Skandalozno ponižavanje Toma Kruza na dodeli nagrada u Holivudu: „Koji je to ludak!“ (VIDEO)

21.02.2023

06:05

1

Autor: Dejan Ćirić

Na dodeli nagrada Američkog udruženja reditelja voditelj je brutalno ismevao popularnog glumca

Skandalozno ponižavanje Toma Kruza na dodeli nagrada u Holivudu: „Koji je to ludak!“ (VIDEO)
Tom Kruz - Copyright Profimedia

Tom Kruz je trenutno na vrhuncu svoje karijere s obzirom na to da je njegov film „Top Gan: Maverik“ zabeležio nezapamćen uspeh, a njega učinio najplaćenijim glumcem na svetu i jednim od najmoćnijih u Holivudu, gde su mu sva vrata otvorena.

Čak je i Stiven Spilberg nedavno na svečanom ručku kome su prisustvovali glumci i autori nominovani za Oskara javno rekao da je Kruz u vreme pandemije spasio svetsku kinematografiju i „Maverikom“ vratio ljude u bioskope.

Profimedia
 

Slavni glumac se trenutno priprema za završne faze novog nastavka „Nemoguće misije“ i snimanje filma u svemiru, ali, ipak nije sve tako savršeno pa je Kruz na nedavno održanoj dodeli nagrada Američkog udruženja reditelja doživeo brutalne prozivke od strane Džuda Epataua koji je vodio ceremoniju.

Čoveče, imaš 60 godina! Smiri se!

Naime, kako prenosi Varajeti, voditelj, koji je inače i reditelj, scenarista i komičar ismevao je popularnog glumca tako što se šalio na račun Kruzove visine, čuvenog skandala u emisiji kod Opre Vinfri, Tomove tradicije da bez kaskadera snima najopasnije scene u filmovima, ali se dotakao i njegovog privatnog života, bivših supruga Kejti Holms i Nikol Kidman, vaspitanju dece i sajentologije.

Premijera filma "Top Gan: Maverik" u Kanu/Profimedia
 

- Da li se sećate kada je Tom Kruz skakao po kauču kod Opre Vinfri i svi smo mislili: „Koji je to ludak!“. Sada ga gledamo kako skače sa litica na motoru i mislimo: „Ok, dobro je Tom“. Ne, on nije dobro. Neko bi trebalo da mu objasni šta su kompjuterski generisani efekti. Čoveče, imaš 60 godina. Smiri se - rekao je Epatau i dodao:

- Jedino čega se on stvarno plaši je zajednička briga o deci i antidepresivi. Šta mislite, šta bi Tom pomislio da ne uzima toliko antidepresiva? Verovatno „Nema šanse da skočim sa ove litice kad sam toliko bogat!'“

 

 

 

Telefonski imenici

Na kraju, voditelj se osvrnuo i na glumčevu visinu:

- Specijalni efekti u drugom delu „Top Gana“ su toliko dobri da nisam uspeo da vidim gomilu telefonskih imenika na kojima je Tom sedeo kako bi uspeo da uhvati upravljač.

Profimedia
 

Kruz nije prisustvovao dodeli nagrada, ali su reditelj filma „Top Gan: Maverik“ Džozef Kosinski i producent Džeri Brukhajmer bili u publici i malo je reći da im ovakav nastup voditelja nije bio nimalo prijatan. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike