Nikol Kidman u jezivoj porodičnoj drami: Izgledala je savršeno, a onda ubila dvoje dece

06.02.2023

10:30

0

Serija je bazirana na istinitom stravičnom zločinu koji je počinila dadilja u jednoj američkoj porodici

Nikol Kidman u jezivoj porodičnoj drami: Izgledala je savršeno, a onda ubila dvoje dece
Nikol Kidman - Copyright Profimedia

Producentska kuća slavne holivudske glumice Nikol Kidman "Blossom Films" ekranizovaće bestseler roman "The Perfect Nanny" francusko-alžirske autorke Lejle Slimani, koji je u Srbiji preveden kao "Uspavaj me" .

Scenario i režiju potpisuje glumica Maya Erskine, kojoj je ujedno i pripala glavna uloga. Pored nje igraće i Nikol Kidman.

Roman "The Perfect Nanny" je nakon lokalnog uspeha 2026. godine, postao i svetski bestseler preveden na preko dvadeset jezika.

Profimedia
Nikol Kidman

Ubistvo dvoje dece

U pitanju je mračna porodična drama nastala prema istinitom stravičnom zločinu. Reč je o ubistvu dvoje dece koje je počinila njihova dadilja, pre deset godina na Menhetnu. 

Krajem oktobra 2012. godine u apartmanu na Upper West Sideu, dadilja Yeselyn Ortega izvršila je dvostruki zločin, ubivši dvogodišnjeg Lea Krima i njegovu sestru šestogodišnju Luciu Krim u kupatilu.

Profimedia
Maya Erskine

Njihova majka Marina otkrila je beživotna tela dece pri povratku s posla. Dadilja je priznala na koji način je usmrtila decu, a osuđena je tek 2018. godine na doživotnu robiju.

Okosnica cele priče u seriji je dadilja koju su roditelji dvoje dece dugo tražili. Kada su je napokon našli, ona je bila savršena, uspela je da dobije naklonost i ostvari bliskost sa roditeljima ali i decom. Postala je sastavni i neizbežan deo njihovih života, a onda počinila jezivo ubistvo.

Serija će biti emitovana na HBO kanalu i ne sumnjamo da će biti odličan psihološki triler.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike