Oproštaj Žarka Jokanovića od Tike Arsića: Tvoj vulkan života je nemoguće ugasiti

07.12.2020

15:54 >> 15:56

0

Ne brini za Jelenu i decu, odmori se i od ove i od svih borbi koje si vodio. napisao je glumac u emotivnoj objavi na svom Instagram profilu

Oproštaj Žarka Jokanovića od Tike Arsića: Tvoj vulkan života je nemoguće ugasiti
Copyright Antonio Ahel/ATAImages
Žarko Jokanović oprostio se od svog prijatelja Tihomira Arsića, koji je danas prerano preminio u 64. godini, rečima punim tuge i pijeteta.
– Tiko moj, moj lepi večiti dečače, ovakav si bio kad sam te upoznao i kad si me upoznao sa Milicom, ovakav ostaješ u mojim sećanjima zauvek. Prijatelju, brate, saborcu sa Terazijske česme – ostaje zauvek naš smeh i naša radost, naš život punim plućima, ostaju i naše mladalačke borbe i naše zablude, juriš ka nekom boljem svetu, tvoje glumačke magije… i naša zatrčanost kroz život… I to nikada ne može otići… Nigde… Taj tvoj vulkan života nemoguće je ugasiti… Do poslednjeg dana svog života brinuo si za moje zdravlje… I o svima više nego o sebi… Dobri moj… I kad smo se slagali i kad smo se sporili i kad smo se vispreno nadmudrivali – nikada nismo prestajali da budemo drugari za sva vremena… Ne brini za Jelenu i decu, odmori se i od ove i od svih borbi koje si vodio… I nađi neku dobru nebesku kafanu, sa muzikom kao u “tvom “Kastru”… Ovo nije zbogom, ludače moj najdivniji, ovo je neverica koja će biti večna… – napisao je Jokanović na svom Fejsbuk profilu objavivši Arsićevu sliku iz mlađih dana.

TIKA ARSIĆ21. jul 1957. – 7. decembar 2020.Tiko moj, moj lepi večiti dečače, ovakav si bio kad sam te upoznao i kad…

Posted by Zarko Jokanovic on Понедељак, 07. децембар 2020.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike