Helen Miren: Nisam pročitala scenario, a prihvatila sam ulogu

17.12.2022

16:40

0

Volim da radim sve što je drugačije, kaže slavna glumica

Helen Miren: Nisam pročitala scenario, a prihvatila sam ulogu
Helen Miren - Copyright Profimedia

Glumica Helen Miren spojila je naizgled dve nespojive stvari, pojavila se kao narator u filmu "Barbi" i zajedno sa kolegom Harisonom Fordom igra u vestern seriji "1923".

- Volim da radim sve što je drugačije od onog što sam poslednje radila i izuzetno se zabavljam u tome. Veoma sam srećna kad mi dozvole to da radim - izjavila je Helen Miren za "Variety".

Profimedia
 

Nismo znali u šta se upuštamo

O radu na seriji "1923" koja je počela da se prikazuje na striming platformi Paramount izjavila je:

- Nisam bila previše upoznata sa celom pričom ali taj period dvadesetih godina prošlog veka me je uvek fascinirao. Činjenica da će igrati i Harison Ford za mene je bila veoma važna. Oboje smo prihvatili ulogu a da nismo pročitali scenario. Nismo znali u šta se upuštamo ali imali smo veliko poverenje u reditelja Tejlora Šeridana - rekla je ova slavna glumica.

Profimedia
 

Helen Miren i Harison Ford su zajedno već igrali u filmu "Obala komaraca".

Bračni par koji je zajedno 50 godina

Serija prati bračni par Dutton koje igraju Harison Ford i Helen Miren, zajedno sa njihovom decom, dok vode porodičnu farmu u Montani suočavajući se sa izazovima ranog 20. veka, koji uključuje pandemije, istorijsku sušu, kraj prohibicije i Veliku depresiju.

- Zajedno su već 50 godina. Kada provedete 50 godina sa nekim zajedno to postaje ravnorpavno partnerstvo - izjavila je Miren.

Profimedia
 

Harison Ford je izjavio za Vanity Fair da njegov lik nosi najveću  odgovornost za porodicu koja mora da se suočava sa veoma teškim situacijama u surovim vremenima.

- Porodica Dutton živi po kodeksu ponašanja koji su sami sebi postavili i ona zahteva komplikovano moralno i etičko rasuđivanje. Nije samo život težak. Izazovi sa kojima se suočavaju počevši od načina života, do njihove slobode, čini deo ove velike priče - objasnio je Harison Ford.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike