Povratak omiljene "Dadilje": Fren Drešer otkrila detalje o nastavku serije

08.02.2023

14:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Avanture Fren Fajn gledaćemo u drugačijem formatu

Povratak omiljene "Dadilje": Fren Drešer otkrila detalje o nastavku serije
Fren Drešer - Copyright Profimedia

Čuvena serija „Dadilja“ prvi put je prikazana pre tačno 30 godina i za veoma kratko vreme osvojila je gledaoce širom sveta, pre svega zahvaljujući sjajnoj glumici Fren Drešer.

Serija je imala šest sezona, a nakon brojnih glasina da bi mogla da dobije nastavak, prema informacijama koje se mogu pročitati na svetskim portalima popularna „Dadilja“ će se vratiti, ali u nešto drugačijem formatu.

Profimedia
 

Film umesto serije

Omiljena Nani, kako su glumicu zbog serije prozvali obožavaoci širom sveta, nikada zvanično nije potvrdila mogućnost nastavka ove komedije, ali je nekoliko puta istakla da bi volela da snimi film koji će se bazirati na toj priči.

Izgleda da će se taj plan obistiniti, jer je povodom 30 godina od početka emitovanja serije, glumica potvrdila da će se dugometražni film o životu Fren Fajn snimati.

Profimedia
 

- Sastali smo se sa predsednikom studija Soni, kako bismo se dogovorili o budućim planovima za „Dadilju“. Razgovarali smo o filmu koji bi trebalo da bude kombinacija nove priče i postojeće glumačke postave, koje će povezivati novi likovi - izjavila je glumica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike