„Squid Game“ postaje rijaliti: Netfliks obećava nagradu od 4,5 miliona dolara (VIDEO)

16.06.2022

08:45

0

Kandidati ne mogu biti mlađi od 21 godine, moraju govoriti engleski i biti dostupni za snimanje četiri nedelje početkom 2023.

„Squid Game“ postaje rijaliti: Netfliks obećava nagradu od 4,5 miliona dolara (VIDEO)
Copyright Serija Squid Game/Profimedia

Netfliks priprema rijaliti šou zasnovan na najpopularnijoj seriji na toj platformi "Squid Game" i poziva sve zainteresovane da se uključe u trku za nagradu od 4,56 miliona dolara.

Olakšavajuća okolnost je što igra nazvana "Squid Game: The Chalenge" neće biti na život i smrt, kao što je to slučaj u južnokorejskoj distopijskoj drami koja je osvojila planetu.

Serija Squid Game/Profimedia
 

Umesto toga, najgora kazna za ukupno 456 odabranih takmičara iz celog sveta,  je da odu kući praznih ruku. Kandidati ne mogu biti mlađi od 21 godine, moraju govoriti engleski i biti dostupni za snimanje četiri nedelje početkom 2023.

"Dok se igrači takmiče u nizu igara inspirisanih originalnom serijom, njihove strategije, savezi i karakter biće na testu", stoji u opisu ovog rijalitija.

Netfliks je pre nekoliko dana potvrdio da se snima druga sezona "Squid Game" koja će imati 10 epizoda.

Tanjug/Youngkyu Park/Netflix via AP
 

"Squid Game" je najgledanija serija u istoriji te platforme, koja je celu prošlu jesen provela na listi deset najgledanijih programa u mnogim zemljama sveta. U seriji se likovi takmiče za nagradu od 38 miliona dolara, igrajući tradicionalne dečje korejske igre, ali eliminacija ne znači odlazak kući, već smrt.

U svetu je bilo više pokušaja da se rekreiraju igre iz ove serije, doduše, u bezopasnim okolnostima, ali je problem predstavljala popularnost serije među najmlađima, koji su se u stvarnosti i na društvenim mrežama upuštali u nimalo naivne izazove inspirisane serijom.

Širom Evrope i Amerike prosvetni radnici upozoravali su roditelje da ne dozvoljavaju deci da gledaju „Squid Game“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: euronews.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike