Kristijan Bejl u novom hororu: Stravična priča o čuvenom piscu (FOTO/VIDEO)

28.11.2022

06:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Film „The Pale Blue Eye“ će se u odabranim bioskopima prikazivati u decembru, a na Netfliks stiže 6. januara sledeće godine

Kristijan Bejl u novom hororu: Stravična priča o čuvenom piscu (FOTO/VIDEO)
Film "The Pale Blue Eye" - Copyright Profimedia

Kristijan Bejl igra glavnu ulogu u novom horor filmu koji uskoro stiže na Netfliks, a uz njega ćemo imati prilike da vidimo i sjajnu glumačku ekipu.  

Film „The Pale Blue Eye“ prati detektiva veterana Augustusa Landora (Bejl), koji istražuje niz stravičnih ubistava uz pomoć mladog kadeta, koji će kasnije postati čuveni pisac Edgar Alan Po (Heri Meling).

Profimedia
 

Očeva preporuka

Reditelj Skot Kuper izjavio je da je oduvek želeo da prikaže lik Edgara Alana Poa iz sopstvene perspektive:

- S obzirom na to da je moj otac predavao engleski jezik i da je bilo mnogo literature razbacane po našoj kući, Po je došao u moj svet u mladim danima i bio sam fasciniran njegovim delima.

Kuper je dodao kako mu je upravo njegov otac predložio da pročita roman „The Pale Blue Eye“ autora Luisa Bejarda, koji prati priču o penzionisanom njujorškom detektivu i mladom kadetu.

Uz Bejla i Melinga u filmu igraju i Džilijan Anderson, Tobi Džons, Robert Duval, Šarlot Gensbur i mnogi drugi.

Profimedia
 

Ime Kristijan Bejl je dovoljno

Nakon što je objavljen trejler, Bejl je bio glavna tema razgovora među obožavaocima na društvenim mrežama koji ga nazivaju jednim od najvećih glumaca svih vremena.

"Ime Kristijan Bejl je dovoljno, ništa drugo nije potrebno“, napisao je jedan tviteraš, dok je drugi dodao: "Bejl je jedan je od retkih glumaca koji može privući moju pažnju samo svojim imenom.“

Film „The Pale Blue Eye“ će se u odabranim bioskopima prikazivati u decembru, a na Netfliks stiže 6. januara sledeće godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike