Uskoro ćemo saznati da li zaista možemo reći "lako je Raletu" (FOTO)

04.11.2022

07:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Serija koja nastaje po kultnom sitkomu „Svi vole Rejmonda“ stiže na male ekrane početkom sledeće godine

Uskoro ćemo saznati da li zaista možemo reći "lako je Raletu" (FOTO)
Andrija Milošević - Copyright Promo/Gordan Jović

Ekipa serije „Lako je Raletu“, koju RTS priprema u saradnji sa produkcijom „Vision team“, stigla je do polovine snimanja. Četrdeset epizoda emitovaće se na Prvom programu RTS-a.

Serija koja nastaje po kultnom sitkomu „Svi vole Rejmonda“ stiže na ekrane početkom sledeće godine. Autorski tim kaže da je priču o ljubavi, ali i nesuglasicama u porodici lako prilagoditi našem podneblju. Ponet likom Raleta, sportskog novinara, glumac Andrija Milošević atmosferu sa snimanja dočarava u sportskom žargonu.

Promo/RTS/Gordan Jović
 

- To vam je isto kao kada treneri ili sportisti znaju kako im teku pripreme, u kom delu će biti kondiciono najbolji, u kom će biti kreativno najbolji, tako i mi ovde. Sada smo na vrhuncu kreativnosti - objasnio je glumac.

U glumačkoj ekipi su i Branimir Brstina, Aleksandar Srećković Kubura, Maša Dakić i Ljiljana Blagojević, koja kaže da je za njih set postao druga kuća.

- Osnovna porodica je tu svaki dan, sve vreme, lepo se družimo i u ovim prilično teškim vremenima, na nekom globalnom planu. Ovo ipak dođe kao jedno lepo utočište, tokom ova četiri meseca snimanja, kada mislimo o nekim duhovitim, lepim porodičnim zbivanjima - ističe glumica.

Promo/RTS/Gordan Jović
 

Igranoj ekipi pridružiće se više od 120 gostujućih glumaca, među kojima su i sportske legende. Po tome i smehu koji će obojiti svaku scenu serija je bliska sitkomu.

Ognjen Janković,Promo/RTS/Gordan Jović
 

 

- Imali smo sreću da smo dobili baš dobru, kvalitetnu adaptaciju scenarija, da je fantastična glumačka postava i da je ovo potpuna uživancija. I na samom snimanju je vrištanje od smeha, ali mnogo je važnije da se postigne originalnost unutar već postojećeg formata - kaže Ognjen Janković, koji zajedno sa Predragom Ličinom režira seriju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike