Džek Nikolson živi tužne, poslednje dane? Svetski mediji pišu o neizlečivoj bolesti slavnog glumca

10.09.2021

07:59 >> 08:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Poslednji put se pojavio na filmu 2010. u romantičnoj komediji Kako znaš, a u javnosti nije viđen od 7. januara prošle godine, kada je prisustvovao utakmici

Džek Nikolson živi tužne, poslednje dane? Svetski mediji pišu o neizlečivoj bolesti slavnog glumca
Copyright Džek Nikolson/ Profimedia

Čuveni američki glumac Džek Nikolson (84), više od godinu dana nije viđen u javnosti a kako prenose svi svetski mediji njegovo zdravstveno stanje izuzetno je loše.

Godinama se nagađalo, a sada je, kako piše svetska štampa, navodno potvrđeno da slavni glumac boluje od demencije i da provodi “tužne, poslednje dane” u svojoj vili na Beverli Hilsu, u kojoj živi od sedamdesetih godina.

Džek Nikolson Promo/Jadran Lazić

– Džek i ja smo prijatelji godinama i on više uopšte ne izlazi iz svoje kuće. Sin i ćerka brinu o njemu. Fizički je dobro, ali mentalno nije najbolje. Zaista je jako tužno videti takvog glumca kao što je Džek da odlazi na ovaj način – rekao je glumčev prijatelj za  portal “Radar Online”.

Slavni glumac, trostruki oskarovac, ima petoro naslednika, ali društvo mu najčešće prave ćerka Lorejn i sin Rej.

Nikolson se poslednji put pojavio na filmu 2010. godine u romantičnoj komediji “Kako znaš” sa Riz Viterspun i Ovenom Vilsonom, a u javnosti nije viđen od 7. januara prošle godine, kada je prisustvovao utakmici LA Lejkersa.

Džek Nikolson/Profimedia

Izvori portala navode da je glumac još 2018. godine počeo da se povlači zbog problema sa pamćenjem.

Pročitajte još

– Džek ima problem sa pamćenjem i više ne može da pamti tekst – rekao je Nikolsonov prijatelj i dodao da glumac, uprkos svemu, nema nameru da se povuče iz javnog života.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike