Povratak u omiljenu kafanu: Počinje emitovanje druge sezone serije „Složna braća" (FOTO/VIDEO)

10.01.2023

16:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Nove epizode prikazivaće se radnim danima, od ponedeljka do petka, na Superstar kanalu, sa početkom u 21 sat

Povratak u omiljenu kafanu: Počinje emitovanje druge sezone serije „Složna braća" (FOTO/VIDEO)
Serija "Složna braća" - Copyright Promo/Goran Nikolić

U ponedeljak, 16. januara, počinje emitovanje druge sezone sada već čuvene humorističke serijeSložna Braća - Next Đeneration“, snimljene u produkciji kompanije Telekom Srbija i ETM Produkcije.

Nove epizode prikazivaće se radnim danima, od ponedeljka do petka, na Superstar kanalu sa početkom u 21 sat.

Promo/Goran Nikolić
 

Druga sezona ove kultne serije nam osim 12 novih epizoda, donosi i puno razigraniji scenario, mnogo novih likova koji će zajedno sa starim junacima iz prethodne sezone otvoriti jedan još nadrealniji prostor i nasmejati nas svojim prepoznatljivim humorom, ovog puta začinjenim obiljem savremenih fenomena i aktuelnostima spakovanim u jedan šarmantni, lucidni ali i dalje univerzalni humor.

Sadržaj i za mlađu publiku

Po rečima Dr Neleta Karajlića, nova sezona koja je i dalje prvenstveno komedija mentaliteta, ovaj put tematski na teren izvodi neke nove sadržaje koji komuniciraju i sa mlađom publikom koja je prisutnija na nekim drugim platformama, te ćemo tako imati prilike da gledamo epizode koje se bave nekim savremenim fenomenima poput bitkoina i gejminga, uz neizostavne elemente fantastike.

Promo/Goran Nikolić
 

Uz sve to, glavna ideja i centralna priča kako prošle tako i ove sezone ostaje stalna i uporna trka za interesom i takozvanom “lakom lovom“ od koje niko od naših junaka ne odustaje.

U seriji glumi sada već dobro poznata glumačka ekipa iz čitavog regiona počevši od Nataše Ninković, Andrije Kuzmanovića, Marka Gvera, Radoslava Raleta Milenkovića, Ljubiše Savanovića, Milana Kovačevića, Amara Ćorovića, Maje Čampar, Nikole Pejakovića, Nenada Okanovića, Miše Obradovića, Denisa Murića, Sergeja Trifunovića, Pauline Manov, Petra Božovića, Nebojše Ljubišića, Miljana Prljete, Rifata Rifatovića, Nikole Glišića, Senada Milanovića, Jovane Balašević i drugih.

Promo/Goran Nikolić
 

Za scenario je odgovoran provereni dvojac u sastavu Dr Nele Karajlić i Srđan Jankovića, dok je režija i ovaj put poverena Miloradu Milinkoviću.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike