Novi Netfliksov hit: Neverovatna priča o devojčici koja je preživela Holokaust i otišla da živi sa vukovima (FOTO/VIDEO)

07.01.2023

07:00

0

Autor: Dejan Ćirić

Nakon globalnog uspeha njenih memoara razotkrivena je mreža tajni i laži koje će vas šokirati do srži

Novi Netfliksov hit: Neverovatna priča o devojčici koja je preživela Holokaust i otišla da živi sa vukovima (FOTO/VIDEO)
Miša i vukovi - Copyright Profimedia

Gledaoce Netfliksa oduševio je novi dokumentarac koji su prozvali svojom "novogodišnjom opsesijom", nakon što je 31. decembra objavljen na ovom striming servisu.

Profimedia
 

Neverovatna priča

Dugometražni dokumentarni film „Miša i vukovi“, koji je izvorno objavljen 2021. godine prati priču Mishe Defonsece, koja je kao devojčica preživela Holokaust i pobegla u divljinu, gde je živela sa čoporom vukova.

Priča koja je pretočena u knjigu je postala bestseler koji je dokazao da stvarni život ponekad može biti čudniji od fikcije.

Profimedia
 

Ipak, posle globalnog uspeha njenih memoara usledio je pad, nakon što je njen izdavač Džejn Daniel počela da razotkriva ​​mrežu tajni i laži koje će vas šokirati do srži, navodi index.hr.

Film ima impresivnih 85% na Rotten Tomatoes-u, a gledaoci su na društvenim mrežama izrazili oduševljenje.

„Miša i vukovi je brutalan film“, „Potpuno sam zapanjen", „Izvrstan dokumentarac“, neki su od komentara.

Priča o laži

Reditelj Sam Hobkinson izjavio je za Hollywood Reporter kako su on i njegov tim morali da budu "vrlo oprezni" u tome kako prikazuju neistinite bizarne priče, dodavši da je dokumentarac zapravo "priča o laži".

 

 

- Hteo sam da napravim psihološki triler o verovanju, o tome kako i zašto verujemo u priče koje nam pričaju i činilo se da je ovo savršena priča za to - rekao je Hobkinson.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike