Odabran glumac koji će u petoj sezoni serije „Kruna“ igrati princa Vilijama (FOTO)

22.11.2021

17:05

0

Njegov zadatak će biti da dočara stasavanje ovog plemića, a gledaćemo ga u samoj završnici sezone

Odabran glumac koji će u petoj sezoni serije „Kruna“ igrati princa Vilijama (FOTO)
Copyright Foto: Profimedia

Iako nam predstoji dugo čekanje na novo, peto poglavlje serije „Kruna“, obožavaoci širom sveta mu se unapred raduju. Tome je doprinelo i otkrivanje imena glumca koji će tumačiti princa Vilijama, čime je ekipa gotovo zaokružena. Autori su želeli da zadrže autentičnost glavnih junaka, te se stoga iznova održavaju kastinzi.

Do ovog trenutka potvrđeno je učešće istaknutih umetnika, koji će igrati kraljicu Elizabetu i princa Filipa, princezu Margaret, princezu Dajanu i princa Čarlsa, te Kamilu Parker Bouls.

Serija "Kruna", peta sezona/Profimedia
 

Oni su Imelda Stonton, Džonatan Prajs, Lesli Menvil, Elizabet Debicki, Dominik Vest i Olivija Vilijams. Prinčevi Vilijam i Hari u vreme odvijanja radnje imaju između 10 i 20 godina, pa su i oni aktivni činioci petog dela serije.

Prema pisanju magazina The Hollywood Reporter, starijeg brata će oživeti Senan Vest, sin već spomenutog Dominika Vesta, kome će ovo biti prva uloga.

Njegov zadatak će biti da dočara stasavanje ovog plemića, a gledaćemo ga u samoj završnici sezone. Dečak je snimak svoje izvedbe poslao putem agenta i producentima se dopalo ono što ima da ponudi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Citymagazine

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike