Osvetoljubiv, mrzovoljan, podriguje i puca kao Rambo: Deda Mraz kakvog nikada niste videli (FOTO/VIDEO)

27.12.2022

13:30

0

Film "Violent Night" je cinična verzija Božića i celog "hajpa" oko praznika

Osvetoljubiv, mrzovoljan, podriguje i puca kao Rambo: Deda Mraz kakvog nikada niste videli (FOTO/VIDEO)
Copyright Profimedia

Vreme je praznika, i svi se nekako utrkuju da na što lepši način dočaraju čarobnu atmosferu dočeka Nove godine.

Nekako smo navikli da se u ovo doba prikazuju filmovi koji se kreću u rasponu od slatke komedije "Sam u kući" do ozbiljne akcije u filmu "Umri muški".

Film "Violent Night" je potpuna suprotnost i predstavlja nam jednog osvetoljubivog Deda Mraza kakvog do sada nismo videli.

Profimedia
 

Cinična verzija Božića

Film je cinična verzija Božića i celog "hajpa" oko praznika. Režirao ga je Norvežanin Tomi Virkola, a iza ovog ostvarenja stoji produkcija odgovorna za ovogodišnji akcioni hit sa Bredom Pitom "Bullet Train".

Zvezda serije "Stranger Things" igra osvetoljubivu verziju Deda Mraza, koji se bori protiv visoko obučenih plaćenika čija pljačka ometa njegovu rutu dostave poklona.

Na početku trejlera "Violent Night" vidimo Deda Mraza kako podriguje i ponaša se onako kako se Bili Bob Tornton ponašao u hitu "Bad Santa" iz 2003. godine.

Profimedia
 

Deda Mraz koji nije svetac

Ovaj Deda Mraz je bezvoljan i ovo doba godine za njega je samo konzumerističko divljanje po tržnim centrima i ništa više od toga, jer deca odmotavaju poklone kao mali narkomani. Nikad nisu zadovoljni.

Raskalašni Deda Mraz i gubitnički humor nisu ništa novo kada su u pitanju praznični filmovi, ali dedica koji puca iz svih raspoloživih oružja poput Ramba je poprilično egzotična pojava.

Deda Mraza igra Dejvid Harbor, kojeg smo gledali kao Hopera u Netfliksovoj hit seriji "Stranger Things".

Profimedia
 

Zvanični sinopsis filma glasi:

"Kada tim plaćenika upadne na bogato porodično imanje na Božić, uzimajući ukućane za taoce, nisu svi spremni na dolazak neočekivanog ratnika. Deda Mraz je na terenu i sprema se da pokaže da nije svetac:"

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike