Ešton Kučer i Mila Kunis zajedno u nastavku kultne serije: „Bilo je prilično bizarno“, otkriva glumac

29.07.2022

16:01

0

Nove epizode su već snimljene i emitovaće se na Netfliksu

Ešton Kučer i Mila Kunis zajedno u nastavku kultne serije: „Bilo je prilično bizarno“, otkriva glumac
Ešton Kučer i Mila Kunis - Copyright Profimedia

Ešton Kučer i Mila Kunis, bračni par koji se upoznao u originalnoj seriji „That ’70s Show“ (Vesele sedamdesete) 1998. godine, trebalo bi da ponove svoje uloge Kelsoa i Džeki u predstojećem Netfliksovom spin off-u, pod nazivom „That ’90s Show“.

Kučer je nedavno, u intervjuu povodom premijere filma „Vengeance“, otkrio da su nove epizode ove kultne serije već snimljene i da će se emitovati na Netfliksu, kao i da je ponovno okupljanje sa celom ekipom za njega bilo „nerealno“.

- Bilo je zaista nostalgično vratiti se na set. Sve su to isti ljudi koji su proslavili seriju, tako da je bilo prilično bizarno - rekao je glumac.

Profimedia
 

Nakon što je spin-off objavljen prošle godine, spekulisalo se o tome da li će Ešton i Mila biti među onima koji će se vratiti. Govoreći sada o toj odluci, Kučer je otkrio da je i njemu i Kunisovoj bilo važno da se oduže seriji koja ih je lansirala u zvezde.

- Mila i ja smo razmišljali o tome i složili se da smo sada u poziciji u kojoj smo zbog te serije, pa smo odlučili da se vratimo i uradimo to - izjavio je glumac.

Profimedia
 

Iako mediji pišu da će se većina članova stare glumačke ekipe pojaviti samo kao gostujuće zvezde u novom spin off-u, Ešton je otkrio više o njegovom i Milinom učešću, rekavši da su snimali nove epizode nedelju dana.

- Upravo smo se vratili nakon nedelju dana zabave na setu. Bilo je jako spontano i zabavno.

Profimedia
 

U ovom nastavku, ćerka Erika i Done dolazi kod babe i dede na letnji raspust u čuveni Point Place i tu kreće priča koja prati nju i njenih petoro prijatelja.

Netfliks tek treba da objavi zvanični datum premijere spin off-a.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: City magazine

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike