Snimaju se "Vesele devedesete": Poznato ko će se pojaviti od stare ekipe iz kultne serije

10.10.2021

14:58

0

Sitkom, koji se prikazivao od 1998. do 2006. godine, pratio je Erika Formana, njegove prijatelje i porodicu od početka do kraja sedamdesetih, kroz razne urnebesne situacije i bio je izuzetno gledan

Snimaju se "Vesele devedesete": Poznato ko će se pojaviti od stare ekipe iz kultne serije
Serija "Vesele sedamdesete" - Copyright Profimedia

Netflix je najavio snimanje serije "Vesele devedesete", nastavak kultnog sitkoma "Vesele sedamdesete".

Nova serija će pratiti u prvom planu stare likove, Reda i Kiti Forman (Kurtwood Smith i Debra Jo Rupp) ali ovog puta kao dedu i babu, s obzirom da njihova unuka Leja Forman, odnsono ćerka Erika i Done (Topher Grace i Laura Prepon), dolazi na letnji raspust u Point Place, Wisconsin kod njih.

Profimedia
Serija "Vesele sedamdesete"

Tinejdžerske priče sedamdestih zameniće klinci devedesetih, a serija će se emitovati samo na Netfliksu. Originalni kreatori serije Bonnie Turner i Terry Turner pisaće nove epizode.

Još uvek nije objavljeno ko će glumiti Leju Forman, ali gotovo je sigurno da ćemo na ovaj ili onaj način videti šta se dešava sa ostalim likovima koje smo zavoleli u prethodnim godinama, piše Noizz. Kako izvori bliski produkciji najavljuju, velika je verovatnoća da će se pojaviti svi likovi iz prošlih sezona, osim Hajda, s obzirom da je glumac Danny Masterson optužen za silovanje i čeka ga suđenje.

Profimedia
Serija "Vesele sedamdesete"

Da podsetimo, serija koja se prikazivala od 1998. do 2006. godine, pratila je Erika Formana, njegove prijatelje i porodicu od početka do kraja sedamdesetih, kroz razne urnebesne situacije. Serija je lansirala nekoliko velikih glumačkih karijera. 

Profimedia
Serija "Vesele sedamdesete"

Ešton Kučer i Mila Kunis, postali su svakako najveće zvezde, a kuriozitet je i da su se na snimanju prve epizode, gotovo kao deca, upoznali, da bi nekoliko godina kasnije postali par, a sad su u braku sa dvoje dece.

Fox je zbog velike popularnosti serije probao da napravi spin off, "Vesele osamdesete", ali serija je jako brzo propala. Ostaje da vidimo da li će Netflix imati više sreće.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike