Novi film Brusa Vilisa uskoro u svetskim bioskopima: Blokbaster snimljen pre bolesti (FOTO/VIDEO)

21.12.2022

17:30

0

Autor: Dejan Ćirić

U pitanju je treći nastavak priče o detektivu Džejmsu Najtu

Novi film Brusa Vilisa uskoro u svetskim bioskopima: Blokbaster snimljen pre bolesti (FOTO/VIDEO)
Brus Vilis - Copyright Profimedia

Brus Vilis je, nažalost, završio svoju glumačku karijeru kada mu je, u prvim mesecima ove godine, dijagnostikovana afazija, bolest zbog koje više neće moći da snima filmove.

Ipak, nekolicina njih je realizovana pre nego što se život popularnog glumca naglo okrenuo za 360 stepeni i publika širom sveta će imati priliku da ih vidi u narednom periodu.

Profimedia
 

Nakon što je pre nešto više od mesec dana objavljen trejler za film “Detektiv Najt: Iskupljenje”, koji se već prikazuje u svetskim bioskopima, stigla je i najava za treći nastavak ove franšize "Detective Knight: Independence", koji se pred publikom očekuje u januaru sledeće godine.

Uz Vilisa i sin Vala Kilmera

Time se završava trilogija o detektivu Džejmsu Najtu koja je započeta filmom “Detektiv Najt: Odmetnik” koji je objavljen ranije ove godine.

U trećem nastavku Brus Vilis se bori protiv osvetničke hitne službe koja se lažno predstavlja i koja planira oružane akcije na Dan nezavisnosti.

Pored Vilisa u ovom filmu igra i Džek Kilmer, sin proslavljenog glumca Vala Kilmera.

Inače, zdravstveno stanje Brusa Vilisa je, nažalost, sve lošije, i njegova porodica strahuje da glumcu nije ostalo još mnogo vremena. Prema najnovijim informacijama on veoma slabo govori i teško razume šta drugi pričaju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike