Iako je izgubio glas ne odustaje od glume: Val Kilmer čezne za jednim filmom

28.08.2022

15:00

0

Slavni glumac dao je intervju putem mejla

Iako je izgubio glas ne odustaje od glume: Val Kilmer čezne za jednim filmom
Copyright Val Kilmer/Profimedia

Glumcu Val Kilmeru je 2014. godine urađena traheotomija nakon dijagnoze raka grla i ne može da govori. Ipak, u intervjuu za IGN koji je dao putem imejla rekao je da bi voleo da se vrati ulozi Betmena.

Kilmer je glumio uz Krisa O'Donela u filmu iz 1995. godine "Betmen zauvek", pre nego što ga je zamenio Džordž Kluni u filmu "Betmen i Robin" iz 1997. godine.

Val Kilmer/Profimedia
 

- Sada imamo više prostora u stripovima u kojima se glumci koji su u prošlosti igrali Betmana ili Spajdermena udružuju sa trenutnim glumcem koji igra tu ulogu. Da li biste bili zainteresovani da ponovo glumite Betmena/Brusa Vejna čak i u kameo ulozi? - upitao ga je reporter, a Kilmer je potvrdno odgovorio.

U najnovijem intervjuu, Kilmer se takođe osvrnuo na svoje iskustvo u prvom filmu Top Gan, tokom kojeg su on i ostali članovi ekipe "oduševili kao mladi glumci". Dodao je da je u novom filmu "bilo jednostavno lepo biti sa Tomom Kruzom i dobiti priliku ponovo da se povežu."

Val Kilmer/Profimedia
 

Vest o potencijalnom povratku 62-godišnjeg glumca u Gotam dolazi nedugo nakon što je Vorner Bros odlučio da odloži nadolazeći film "Batgirl", u kojem je Lesli Grejs glumila kao glavni lik sa Majklom Kitonom, koji ponavlja svoju ulogu Betmana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Index.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike