Nakon Merilin Monro nova uloga: Ana de Armas kao osvetnica

20.11.2022

10:00

0

Holivudska glumica je insistirala na izmenama scenarija

Nakon Merilin Monro nova uloga: Ana de Armas kao osvetnica
Ana de Armas - Copyright Profimedia

Do sada je objavljeno tri nastavka "Džona Vika", četvrti je najvaljen za mart 2023. ali tu se franšiza ovog popularnog filma ne završava i ona stalno raste.

U okviru franšize "Džon Vik" snima se spinof "Balerina ", sa Anom de Armas u glavnoj ulozi, a produkacija počinje sledeće nedelje, najavio je TV Line.

Profimedia
 

Film će će pratiti mladu ubicu (Ana de Armas) obučenu u baletskoj školi. Priča predstavlja njenu potragu za osvetom protiv onih koji su ubili njenu porodicu.  

Ženska strana priče

Zanimljivo je da je Ana de Armas pre nego što je prihvatila ovaj projekat zahtevala završne izmene scenarija koji bi "pokrio žensku stranu priče".

- Intervjuisala sam otprilike pet i šest ženskih pisaca. Angažovali smo Emerald Fennell, na šta sam ponosna - izjavila je Ana de Armas, koju mnogi pamte po ulozi u filmu agenta 007 "Nije vreme za umiranje".

Tanjug/ AP Photo/Domenico Stinellis
 

Poslednji put Anu smo gledali u filmu "Plavuša", u režiji Endrua Dominika, zasnovanom na istoimenom romanu Džojs Кerol Auts iz 2000. godine.

Film je prikazao izmišljenu priču o životu i karijeri Merilin Monro, a De Armas je dobila odlične kritike kao zbog potpune fizičke i emotiven transformacije u Merilin Monro.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike