Tom Kruz dobio novog, urnebesnog partnera: „Top Gan“ u sasvim drugačijem svetlu (VIDEO)

22.11.2022

10:15

0

Mash up video u kome su spojeni Maverik i crna mačka je prava senzacija na internetu

Tom Kruz dobio novog, urnebesnog partnera: „Top Gan“ u sasvim drugačijem svetlu (VIDEO)
Top Gan: Maverik - Copyright Gettyimages2022/Paramount

Top Gan: Maverik” jedan je od najvećih filmskih hitova ove i poslednjih desetak godina, pravi globalni fenomen sa zaradom od 1,5 milijardi dolara. Sviđa se i publici i kritici, a sada je, šale se na internetu, postao još bolji. Ili barem slađi i smešniji.

Naime, ekipa s Jutjub kanala OwlKitty iskoristila je veliki uspeh filma i napokon ostvarila dugo željeni projekat - mash up video u kojem su spojili Toma Kruza, odnosno Maverika, i crnu mačku.

Film "Top Gan: Maverik"/Profimedia
 

Kadrovi su kombinacija originalnog Top Gana i njegovog nastavka, a OwlKitty je zamenila Gusa. Kruz i čupava mačka igraju odbojku, voze motor, jure nebom i žive život najboljih pilota.

Ko je Lizi?

"Top Gan" je najnoviji video ekipe sa kanala koji ima 2,26 miliona pretplatnika. Zvezda je Lizi - petogodišnja dugodlaka mačka zelenih očiju iz Portlanda u Oregonu. Kažu da je izuzetno vredna i zna posao, obožava laserske pokazivače i krem sir, a najviše voli kada joj honorar isplate u poslasticama i češkanju.

OwlKitty, odnosno Lizi, prava je zvezda ima zavidnu „filmsku karijeru“. Dosad se pojavila u filmovima „Ratovi zvezda“ i „Hari Poter, bila je strašna u „Parku iz doba jure“ i „Usijanju“, zablistala je u Titaniku i „50 nijansi sive“.

Napravila je sjajan posao i u „Igri prestola“ i videu Arijane Grande.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: cdm.me

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike