„Top Gan: Maverik“: Sigurno mesto za muške suze (FOTO/VIDEO)

03.06.2022

07:01

0

Kako mnogi navode, u filmu je naročito emotivan odnos između Maverika i sina njegovog pokojnog najboljeg prijatelja Gusa

„Top Gan: Maverik“: Sigurno mesto za muške suze (FOTO/VIDEO)
top gan maverik (28) - Copyright Gettyimages2022/Paramount

Izgleda da nastavak filma "Top Gan" ne ruši rekorde samo na bioskopskim blagajnama nego i po broju muškaraca koji su zbog njega zaplakali, pa su tako mnogi muškarci širom sveta otkrili kako im je Tom Kruz naterao suze oči.

"Top Gan: Maverik" u prvom vikendu prikazivanja zaradio je rekordnih 134 miliona dolara, a neki od razloga takvog uspeha su dugogodišnje iščekivanje filma, velika doza nostalgije i vratolomije Toma Kruza. Ipak, čini se da je film uspeo u još nečemu.

Gettyimages2022/Paramount
 

Naime, na društvenim mrežama počeli su da se javljaju brojni muškarci koji su priznali kako ih je film rasplakao, a naročito odnos između Maverika i sina njegovog pokojnog najboljeg prijatelja Gusa.

Glen Pavel, jedan od glumaca iz filma, nazvao je na Tviteru film "sigurnim mestom za muške suze", a njegova objava pokrenula je lavinu komentara drugih korisnika koji su podelili slična iskustva.

 

 

Jedan od njih je napisao kako se i svojim očima uverio u to: "Svedočio sam tome u četvrtak. Ispred mene je sedeo stariji gospodin koji je nekoliko puta brisao oči", drugi je dodao kako je "plakao čak pet puta", a treći kako ga je "devojka zadirkivala zbog plakanja".

"Večeras je u bioskopu plakao odrastao muškarac. Možda sam to bio ja, no to nije važno", napisao je jedan gledalac. Komičar Stiven Kastiljo takođe se oglasio rekavši kako je njegov "nagori deo filma" bio kada se njegova devojka okrenula i glasno ga pitala da li plače.

 

 

"Gomila ljudi se okrenula i pogledala me", napisao je Kastiljo. Muškarci su u objavama tešili jedan drugog, uz razna komična objašnjenja poput onog da su im oči suzile "jer im je u njih upala mušica" ili "zbog zatvorenog prostora punog polena".

 

 

Originalni "Top Gan" pojavio se davne 1986. godine, a tek sada je dobio nastavak. Njegovu premijeru na neko vreme je odložila pandemija, ali su uprkos tome iz produkcijske kuće Paramaunt zadovoljni jer je film na kraju ipak stigao do publike.

- Zadovoljan sam što smo doneli odluku da nastavimo. Ovaj film će izazvati veliki interes i privući u bioskope ljude koji tamo nisu bili dugo vremena - rekao je šef distribucije Kris Aronson.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: index.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike