Pogledajte novi trejler filma o Vitni Hjuston: Trijumfalna proslava života i karijere legendarne dive (FOTO/VIDEO)

13.11.2022

09:01

0

Autor: Dejan Ćirić

U znaku je antologijskog hita “I Will Always Love You”

Pogledajte novi trejler filma o Vitni Hjuston: Trijumfalna proslava života i karijere legendarne dive (FOTO/VIDEO)
Vitni Hjuston - Copyright Profimedia

Biografski film o slavnoj Vitni Hjuston “I Wanna Dance with Somebody” svetsku premijeru imaće 21. decembra.

Britanska glumica Naomi Aki, koja je ostvarila zapaženu ulogu u filmu “Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera” igra legendarnu muzičku divu, a režiju ovog ostvarenja potpisuje Kejsi Lemons, po scenariju Entonija Mekartena, koji stoji  iza filma “Boemska rapsodija”, biografske priče o grupi „The Queen.“

Profimedia
 

Pet Hjuston, bivša menadžerka čuvene muzičke zvezde i upravnica Fondacije “Vitni Hjuston” jedan je od producenata filma u kome će se koristiti originalne numere koje je otpevala jedna od najboljih pevačica svih vremena, a ovo ostvarenje se opisuje kao moćna i trijumfalna proslava života i karijere Vitni Hjuston.

Novi trejler u znaku antologijskog hita

Najnoviji trejler prikazuje nove detalje iz karijere i života neprevaziđene pevačice i u znaku je antologijskog hita “I Will Always Love You” iz filma “Telohranitelj” u kojem je Hjustonova debitovala kao glumica.

Iz svega što do sada znamo o ovom dugoočekivanom filmu jasno je da muzika za Vitni Hjuston nije imala nikakvih granica, a scena je bila mesto gde je uspešno pronalazila sebe i svoju svrhu.

Profimedia
 

U toku svoje bogate karijere, Vitni je osvojila šest Gremi nagrada, prodala više od 200 miliona albuma širom sveta, a najpoznatija je po pesmama “Saving All My Love for You”, “How Will I Know”, “I Wanna Dance With Somebody”, pomenutoj “I Will Always Love You” i mnogim drugim. 2020. godine primljena je u „Rokenrol kuću slavnih“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike