Prve fotografije sa snimanja filma o Vitni Hjuston: Povratak u bezbrižne osamdesete (FOTO)

15.08.2022

12:00

0

Prve fotografije sa snimanja filma o Vitni Hjuston: Povratak u bezbrižne osamdesete (FOTO)
profimedia-0661043703 - Copyright Vitni Hjuston/Profimedia

Biografski film o Vitni Hjuston “I Wanna Dance with Somebody” svetsku premijeru imaće 21. decembra, a objavljene su i prve fotografije sa snimanja.

Britanska glumica Naomi Aki, koja je ostvarila zapaženu rolu u filmu “Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera” igra legendarnu muzičku divu, a režiju ovog ostvarenja potpisuje Kejsi Lemons, po scenariju Entonija Mekartena, koji stoji  iza filma “Boemska rapsodija”, biografske priče o grupi „The Queen.“

Profimedia
 

- Daću sve sve od sebe kako bih se pobrinula da Vitni u filmu bude prikazana na pravi način - rekla je Naomi Ejki

Muzički producent Klajv Dejvis izjavio je kako su ga prošli žmarci kada je video test snimke Naomi Aki, ali, s obzirom na to da je glas Vitni Hjuston bio jedinstven, ipak će se njen glas koristiti u scenama pevanja u filmu. On smatra da nema boljeg odabira od Naomi za ovu ulogu.

Film se snima u Los Anđelesu, a kadrovi koji se mogu videti na fotografijama nas vraćaju u davne i bezbrižne osamdesete.

Profimedia
 

Pet Hjuston, bivša menadžerka slavne zvezde i upravnica Fondacije “Vitni Hjuston” jedan je od producenata filma u kome će se koristiti originalne numere koje je otpevala legendarna pevačica.

U toku svoje bogate karijere, Vitni Hjuston je osvojila šest Gremi nagrada, prodala više od 200 miliona albuma širom sveta, a najpoznatija je po pesmama “Saving All My Love for You”, “How Will I Know” i “I Wanna Dance With Somebody”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike