Ove serije najviše vole članovi britanske kraljevske porodice: Neočekivan izbor Vilijama i Kejt

30.10.2022

16:30

0

Jednom prilikom princ je molio za spojlere

Ove serije najviše vole članovi britanske kraljevske porodice: Neočekivan izbor Vilijama i Kejt
Vilijam i Kejt - Copyright Profimedia

Malo ko ne posegne za daljinskim upravljačem nakon dana punog obaveza, pa nije neobično da su i članovi britanske kraljevske porodice među njima. Oni ne samo što redovno prate igrane serije i TV emisije, nego pokušavaju unapred da otkriju šta će se dogoditi u narednim sezonama.

Profimedia
 

Kraljica Elizabeta Druga je birala klasičniji program. Nedelju veče je često provodila gledajući „Dauntonsku opatiju“, a posebno ju je zabavljalo da traži greške u seriji, budući da je dobro upoznata s dvorcem Hajkler. Takođe, pričalo se da je volela da gleda planetarno popularnu seriju “Kruna” koja je snimljena prema njenom životu, a volela je i „Tvin Piks“.

Profimedia
 

Njeni unuci Hari i Vilijam veliki su obožavaoci naučne fantastike. Poznato je da toliko vole “Ratove zvezda” da su jednom posetili set koji ih je oduševio. Dali su im i da isprobaju nekoliko kostima Stormtrupera. Princ Vilijam voli i druge, savremene serije. Posebno mu se sviđa “Ubiti Iv”, pa je upoznao i neke od glumaca i članova ekipe. Producentkinji serije Sali Vudvord Džentl se poverio kako mu se sviđaju glavne junakinje i njihov smisao za humor.

AP Photo/Alberto Pezzali
 

Princ sa svojom suprugom Kejt Midlton deli istu strast prema zabavnoj plesnoj emisiji Strictly Come Dancing, koja se može povezati s popularnom franšizom Ples sa zvezdama. Takođe, oboje su veliki fanovi serije „Igra prestola“, pa je Vilijam jednom prilikom molio za spojlere. Oboje gledaju i tinejdžersku seriju „One Tree Hill“.

Profimedia
 

Megan i Hari takođe vole serije, i to tako što najpre naruče omiljenu hranu. Jedno uobičajeno veče u njihovom domu Hari je opisao ovako:

Profimedia
 

- Meg bi skuvala nešto ili bismo naručili hranu, otišli na sprat, legli u krevet, uključili TV, pogledati neki Jeopardy, možda i malo Netfliksa - izjavio je princ, ne otkrivajući koje su im serije omiljene.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike