Drugo lice kraljice Elizabete: Žao mi je, ne mogu da ostanem, moram da gledam „Tvin Piks“

13.09.2022

16:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Kompozitor Anđelo Badalamenti otkrio je anegdotu sa jedne od proslava kraljičinog rođendana

Drugo lice kraljice Elizabete: Žao mi je, ne mogu da ostanem, moram da gledam „Tvin Piks“
Kraljica ELizabeta II - Copyright AP Photo/Tim Ireland. File

U vreme kad svet oplakuje smrt kraljice Elizabete II, mnoge slavne osobe koje su imale priliku da je upoznaju prisećaju se anegdota sa tih susreta. Iako se kraljevska porodica trudila da sakrije detalje iz njihovog privatnog života, neke priče su ipak iscurile u javnost i one otkrivaju drugo lice kraljice.

Tako je u intervjuu za NME Anđelo Badalamenti, kompozitor koji je radio muziku za čuvenu seriju “Tvin Piks” reditelja Dejvida Linča, ispričao kako je kraljica bila veliki obožavalac te serije. A to je, kako navodi Headliner, saznao od Pola Makartnija.

Profimedia
 

- U vreme kada se serija “Tvin Piks” prikazivala širom sveta leteo sam u London kako bih radio s Makartnijem u studiju Abbey Road. Pre nego što smo počeli da radimo, Makartni je bio pozvan da nastupi na proslavi kraljičinog rođendana.

- Kada su se sreli, obratio joj se rečima: “Čast mi je što sam večeras ovde, vaše veličanstvo, pa ću sada izvesti neke pesme za vas”. Na to mu je kraljica rekla: “Žao mi je, ne mogu da ostanem, pet je do osam, moram da odem da gledam „Tvin Piks“ - ispričao je Badalamenti.

Andrew Matthews/Pool via AP
 

Verovatno se Makartni nije baš osetio prijatno, ali u to vreme su ljudi hrlili pred Tv ekrane kako bi saznali odgovor na čuveno pitanje: „Ko je ubio Loru Palmer?“.

Kako u to vreme kraljica nije mogla naknadno da pogleda epizodu verovatno je pomislila kako će biti prilike da Makartnija sluša na nekom od njegovih narednih koncerata.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike