Timoti Šalame šokirao Veneciju: Desetominutne ovacije za priču o ljubavnom paru kanibala (FOTO)

03.09.2022

09:00

0

Uoči premijere glavni glumci su prošetali crvenim tepihom

Timoti Šalame šokirao Veneciju: Desetominutne ovacije za priču o ljubavnom paru kanibala (FOTO)
profimedia 55-0719055717 - Copyright Profimedia

Jedan od najiščekivanijih filmova na Venecijanskom filmskom festivalu  "I kosti i sve" (Bones & All) italijanskog reditelja Luke Gvadanjina, prikazan je premijerno sinoć. Film je doživeo desetominutne stajaće ovacije, a publika je sva ushićena uzvikivala "Luka, Luka".

Uoči premijere glavni glumci su prošetali crvenim tepihom, a glumac Timoti Šalame koji polako osvaja svetsku filmsku publiku, potpuno je šokirao svojim izdanjem na crvenom tepihu pojavljujući se u crvenom kombinezonu sa golim leđima.

Profimedia
 

Timoti zajedno sa Tejlor Rasel igra osiromašeni ljubavni par kanibala. Film se bavi najsiromašnijim i marginalizovanim ljudima u SAD i neuspehom američkog sna.

- Bilo je olakšanje igrati likove sa svojim unutrašnjim borbama koji nisu imali mogućnost da odu na Tviter ili Instagram i nađu svoje pleme u koje se uklapaju. Ne osuđujem društvene mreže ali ako se tamo uklopite onda dobijate svu moć. Danas je teško biti živ i miriše na neki veliki kolaps. Bez namere da budem prenteciozan, zadatak umetnika je da osvetli ono što se dešava sada - rekao je Šalame, o filmu "I kosti i sve".

Profimedia
 

Publika je toliko bila oduševlejna ovim filmom da nije "puštala" ekipu glumaca tako da je druga projekcija filma "Atena" kasnila.

I film "Atena" je takođe doživeo ovacije publike, doduše malo kraće od filma "I kosti i sve".

Reč je o impresivnoj modernoj tragediji u produkciji Netfliksa.

Priča počinje neposredno nakon smrti mladog dečaka u neobjašnjivim okolnostima, bacajući njegova tri brata i ceo istoimeni stambeni objekat Atine izvan Pariza u haos.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike