Havijer Bardem o nastavku filma „Dina“: Velika iznenađenja i mnogo emocija

05.06.2022

06:01

0

„Bio sam duboko dirnut scenarijem“, izjavio je glumac

Havijer Bardem o nastavku filma „Dina“: Velika iznenađenja i mnogo emocija
profimedia-0391154642 - Copyright Profiemdia

Havijer Bardem, čuveni španski glumac, jedna od zvezda filma "Dina" u režiji Denija Vilneva, nedavno je odgovarao na pitanja obožavalaca i najavio šta možemo da očekujemo od nastavka tog ostvarenja.

- Pročitao sam novi nacrt scenarija i mislim da su napravili odličan posao u sastavljanju delića i to na način koji će ljude iznenaditi - rekao je Bardem, prenosi Deadline.

Havijer Bardem i Zendaja/Profimedia
 

Iako je naglasio da oni gledaoci koji su čitali serijal knjiga Frenka Herberta verovatno neće biti iznenađeni onim što se dešava u filmu, smatra da će ih ipak iznenaditi kako su događaji sastavljeni.

- Bio sam duboko dirnut scenarijem - izjavio je glumac.

Bardema ćemo u „Dini 2“ ponovo gledati u ulozi Stilgara, a glumac ističe da jedva čeka da se vrati na set.

“Dina” / Profimedia
 

Vilneva je nazvao jednim od najvećih reditelja svih vremena.

Reditelj, koji je dobio brojne pohvale zbog prvog dela "Dine", ranije je izjavio za Los Anđeles Tajms da je film i isplanirao imajući u vidu nastavak.

- Neki likovi su manje razvijeni i to čuvam za drugi film. Tako sam našao ravnotežu. Pokušali smo da u ovom filmu ostanemo što bliži Polovom (Timoti Šalame) iskustvu. Onda ćemo u drugom razvijati likove koji su u prvom pomalo zapostavljeni. Tako je u teoriji. Nadam se da će to funkcionisati - rekao je Vilnev.

“Dina” / Profimedia
 

Pored Bardema, u nastavku ćemo videti Timotija Šalamea u glavnoj ulozi, kao i Zendaju i Rebeku Ferguson, a nedavno je najavljeno i da će Kristofer Voken glumiti cara padišaha Šadama IV.

"Dina" je dobila deset nominacija za Oskara i osvojila ukupno šest - za najbolju filmsku fotografiju, montažu, muziku, vizuelne efekte, scenografiju i zvuk.

Nastavak je najavljen za 20. oktobar 2023. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: euronews.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike