Misterija najkontroverznije scene u filmu "Plavuša": Da li je Kenedi zlostavljao Merilin Monro? (FOTO/VIDEO)

07.10.2022

18:00

0

Njihova veza je i dan-danas u velikoj meri obavijena velom tajne

Misterija najkontroverznije scene u filmu "Plavuša": Da li je Kenedi zlostavljao Merilin Monro? (FOTO/VIDEO)
merilin 1 - Copyright Merilin Monro/Profmiedia

Merilin Monro je bila holivudska ikona o kojoj se uvek mnogo pričalo, ne samo zbog glumačke karijere već i zbog njene borbe sa zavisnošću od tableta, kao i njenim aferama sa braćom Kenedi.

Scena koja se fokusira na susret ove glumice i američkog predsednika, postala je jedna od najkontroverznijih u filmu "Plavuša", o kome priča ceo svet, i zbog nje je većina gledalaca ogorčena.

Ana de Armas kao Merilin Monro u filmu "Plavuša"/Profimedia
 

Scena prikazuje kako je Merilin Monro seksualno zlostavljana od neimonovane osobe u filmu, ali za koju je više nego jasno da se radi o Džonu Kenediju.

Očigledno je da je slavna glumica poznavala Džona Kenedija, ali se postavlja pitanje koliko je ova scena verna onome što se zaista događalo između holivudske ikone i američkog predsednika.

Prema biografu Merilin Monro, Džejmsu Spadi, ona se upoznala sa Džonom Kenedijem, 1954. godine. Postoji samo jedna njihova zajednička fotografija koju je snimio zvanični fotograf Bele kuće, a nastala je na jednoj holivudskoj zabavi. Na toj fotografji se vide Monro, JFK i Robert Kenedi, tadašnji američki državni tužilac, kako razgovaraju. 

Džon Kenedi, Merilin Monro i Robert Kenedi/Profimedia
 

Postoji mnogo spekulacija oko veze Merilin Monro sa Džonom Kenedijem, ali je njihova veza i dan-danas u velikoj meri obavijena velom tajne.

Potvrđeni detalji o njihovim susretima su retki ili nepostojeći, tako da nije moguće tačno reći koliko je verodostojna scena između Monro i Kenedija u filmu "Plavuša".

Merilin Monro, Profimedia
 

Sam film nije zamišljen kao biografski prikaz svega što se dešavalo u životu glumice, jer je to praktično nemoguće, tvrde producenti. Film je zasnovan na istoimenom bestseler romanu Džojs Кerol Outs, tako da je teško utvrditi šta se zaista dešavalo između najslavnije glumice 20. veka i napoznatijeg predsednika Amerike.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike