"Rođen da glumi Bonda": Novi favorit za naslednika Danijela Krejga (FOTO)

26.09.2022

10:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Jedno ime se izdvaja za sledećeg agenta 007, nakon što su producenti objasnili šta tačno žele od uloge

"Rođen da glumi Bonda": Novi favorit za naslednika Danijela Krejga (FOTO)
Danijel Krejg kao Džejms Bond - Copyright Danijel Krejg kao Džejms Bond/Profimedia

Iako je 007 Danijela Krejga bio čvrst i stoički superšpijun koji je mogao da probije zidove, znao je da pokaže i emotivnu stranu u određenim trenucima. Do kraja svog angažmana kao Bond, Krejgov 007 trčao je po brlogu negativca sa omiljenim plišanim medvedićem svoje ćerke zakačenim za pojas, nakon što je imao dirljivu scenu u „Nije vreme za umiranje“ u kojoj joj je nespretno napravio doručak.

Teško je zamisliti da drugi Bondovi to rade, ali izgleda da će to biti nacrt za budućnost, nakon što je producentkinja Barbara Brokoli izjavila da je Danijel "emocionalno provalio Bonda" i da će ista emocionalna snaga biti potrebna budućim glumcima.

Promo / Cineplexx
 

Prethodno su rekli da traže sledećeg Bonda koji će "reinventirati" kultnu kinematografsku zvezdu, ali zapravo još nisu počeli potragu, jer će proći "najmanje dve godine" pre nego što počnu da snimaju sledeći nastavak.

Da bi vas povezivali sa ulogom Bonda, nije potrebno puno osim biti zgodan glumac u odelu, a postoje i neki jasni favoriti za Krejgovog naslednika. Idris Elba dugo je bio popularan izbor, iako se čini da verovatno neće dobiti posao nakon što su producenti govorili o vremenu koje je potrebno za ulogu, odnosno da je Bond "obveza od 10 do 12 godina".

Profimedia
 

Bilo bi preterano očekivati ​​da će pedesetogodišnji Elba glumiti agenta 007 u srednjim 50-im i 60-im. Danijel Krejg je završio svoj angažman sa 53 godine, Elba bi tek započeo svoj u sličnim godinama, a uvek postoji rizik da završi kao Rodžer Mur u „Pogledu na ubistvo“, za koji je sam Mur kasnije rekao da je "oko 400 godina prestar" za ulogu, piše Unilad, prenosi index.hr.

Sa ulogom su mnogi povezivali i mladog engleskog glumca Tom Holanda (26), ali je prema kladionicama, trenutno najveći favorit da postane sledeći Bond Henri Kavil.

Profimedia
 

On izgleda dobro u odelu, ima dosta iskustva u akcionim filmovima i dokazao je da bi mogao da se snađe u ulozi uglađenog špijuna u filmu „The Man From U.N.C.L.E.“ iz 2015. godine. Među obožavateljima Kavila kao sledećeg agenta 007 je i Metju Von, reditelj serijala špijunskih filmova „Kingsman“, koji je rekao da je ovaj glumac "rođen da glumi Bonda".

Ako je verovati pisanjima svetskih medija, Kavilov najbliži suparnik za ulogu je zvezda serije „Bridžerton“ Rege-Žan Pejdž, dok se takođe priča i da su Tom Hardi i Džejms Norton kandidati za novog agenta 007.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike