Danijel Krejg igra na Brodveju: Nova uloga Džejmsa Bonda

13.04.2022

17:00

0

Predstava je ponovo odigrana, iako je bila prekinuta pre deset dana zbog koronavirusa

Danijel Krejg igra na Brodveju: Nova uloga Džejmsa Bonda
Copyright Profimedia

Brodvej je uspeo da pokrene novu sezonu nakon najdužeg zatvaranja od osnivanja i počinje polako da se oporavlja.

U prethodnom periodu Brodvej je bio suočen s velikim izazovima, poput otkazivanja predstava zbog zaraze koronavirusom, ali situacija se polako normalizuje.

U prilog tome govori i najnovija adaptacija Šekspirovog “Magbeta” u kojoj igra i čuveni glumac Danijel Krejg. Predstava je ponovo odigrana, iako je bila prekinuta pre deset dana, zbog bolesti člana ekipe, kao i samog Krejga, koji je bio pozitivan na koronavirus, piše "Njujork tajms".

Profimedia
 

Reč je o pretpremijernim izvođenjima, ali ako želi da uđe u konkurenciju za Toni nagrade, zvanična premijera “Magbeta” mora biti odigrana do 28. aprila.

Mjuzikl “Suffs”, o američkom ženskom pokretu, takođe je nastavio sa prikazivanjem, pošto je i on nakratko bio prekinut zbog virusa od kojeg su oboleli članovi ekipe.

Međutim, komedija “Plaza Suite”, u kojoj igraju Sara Džesika Parker i njen suprug Metju Broderik, još uvek je na čekanju, s obzirom na to da su oboje nedavno bili pozitvni na koronavirus.

Brodvej Foto: Profimedia
 

Producenti smatraju da je Brodvej na dobrom putu da se oporavi nakon zatvaranja zbog epidemije, jer popularnost mjuzikla raste, a i Njujork svakim danom postaje sve veći svetski turistički centar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike