Kraljice koje su osvojile svet: Ko su glumice koje u "Kući zmaja" igraju princezu Reniru (FOTO)

01.09.2022

18:01

0

Do sada ih nismo mogli videti u velikim blokbasterima

Kraljice koje su osvojile svet: Ko su glumice koje u "Kući zmaja" igraju princezu Reniru (FOTO)
kuca zmaja copy - Copyright Profimedia

Serija "Kuća zmaja" se polako zahuktava, a već je uspela da pretekne "Igru prestola" po broju gledalaca premijerne epizode. Očigledno je da su novi likovi osvojili srca više od 20 miliona gledalaca.

Ogromnu pažnju privukle su vodeće glumice Ema D'Arsi i Mili Aklok.

One igraju glavnu junakinju serije, princezu Reniru, oko koje će se vrteti ceo zaplet, a glumice koje su otelotvorile njen lik do sada nisu igrale u blokbasterima. Mili igra Reniru u mlađim godinama, a Ema u zrelom dobu.

Profimedia
 

Ema D'Arsi je britanska filmska i televizijska glumica koja ima 30 godina. Do sada ju je javnost videla u projektima "Truth Seekers" i "Wanderlust".

Diplomirala je dramsku umetnost na Univerzitetu u Oksfordu i prvenstveno nastupala u raznim britanskim pozorišnim predstavama, tako da zapravo nije bila slavna ličnost sve do "Kuće zmaja". Zbog toga se o njenom privatnom životu ne zna mnogo, a jedino što znamo je da ona sebe smatra nebinarnom osobom i više voli da se oslovljava zamenicama oni/oni.

Mili Aklok, mlada 22-godišnja Australijanka ima više glumačkog iskustva od Eme, pa je publika mogla da je vidi u "Janet King", "A Place to Call Home", "Fighting Season" i "Reckoning".

Ipak, evidentno je da su mediji najviše zainteresovani za "Kuću zmaja" i da joj u glumačkoj karijeri tek predstoje slavni dani.

Profimedia
 

Mili je počela da glumi kao tinejdžerka i prvenstveno je snimala reklame, da bi kasnije krenula da igra u filmovima i serijama.

Pošto do sada nije bila mnogo poznata, malo se zna o njenom privatnom životu, ali se već šuška da će joj mnoge modne kuće ponuditi razne saradnje, jer je sve osvojila lepotom.

Podsetimo, "Kuća zmaja" zasnovana je na knjigama Džordža R.R. Martina, a naslednik je megapopularne "Igre prestola".

Deo obožavalaca jedva je čekao premijeru prve epizode, dok drugi smatraju da je to užasno skupa produkcija, koja samo želi da se osloni na „originalnu” priču koja prati legendarnu Kalisi, majku zmajeva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: najzena.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike