Prve fotografije Breda Pita i Margo Robi u filmu "Vavilon": Holivudski spektakl kakav dugo nismo videli (FOTO)

08.09.2022

08:35

0

Svetska premijera je zakazana za 25. decembar

Prve fotografije Breda Pita i Margo Robi u filmu "Vavilon": Holivudski spektakl kakav dugo nismo videli (FOTO)
bred pit margo robi - Copyright Profimedia

Šest godina nakon što je osvojio Oskara za film "La La Land", reditelj Demijan Šazel se ponovo vraća na velika vrata u svet filma i to novom odom Los Anđelesu u filmu "Vavilon".

Magazin "Vanity Fair" je ekskluzivno objavio fotografije iz ovog filma u kojem možemo videti Breda Pita i Margo Robi u spektakularnom izdanju.

Ideja za ovaj film u Šazelovoj glavi prvi put se pojavila pre 15 godina. U međuvremenu se razvijala da bi snimanje konačno počelo u avgustu prošle godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

Radnja filma smeštena je u dvadesete godine 20. veka, u Zlatno doba Holivuda i prati revolucionarni prelazak sa nemih filmova na zvučne. Bred Pit  igra Džona Gilberta, zvezdu nemih filmova koji se bori kako bi se uklopio u novu eru filmova.

Premijera je zakazana za 25. decembar ove godine, a ono što je sigurno, sudeći po najavama producenata, u filmu će biti prikazan holivudski glamur u svom punom sjaju.

Prema rečima reditelja, cela ideja filma oslanja se na spektakl i hedonizam.

-  Želeo sam da prikažem koliko je taj svet bio veliki, hrabar i drzak - rekao je Šizel.  

Glavne uloge u filmu imaju Bred Pit, Margo Robi, Tobi Megvajer, Olivija Vajld i mnogi drugi. Pit i Margo su već zajedno igrali u Tarantinovom filmu „Bilo jednom u Holivudu“. 

Film je zasnovan na knjizi „Hollywood Babylon“, koju je napisao Kenet Angera, čija je radnja takođe smeštena u Zlatno doba Holivuda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike