Odluka koja je šokirala filmski svet: Producenti "ubili" Betmenovu devojku

04.08.2022

13:30

0

Odluka koja je šokirala filmski svet: Producenti "ubili" Betmenovu devojku
Film "Batgirl" - Copyright Profimedia

Film "Batgirl" kojeg su svi oni koje vole priče o superherojima željno iščekivali, neće biti prikazan, iako je veći deo filma snimljen.

Producenti su odustali od konačnog kraja i prikazivanja fima, a ovom vešću svi oni koji su radili na filmu ostali su zaprepašćeni i šokirani.

Glavna protagonistkinja u ulozi Batgirl glumica Lesli Grejs, oglasila se na Instagramu.

Profimedia
 

- Nakon poslednjih vesti o našem filmu "Batgirl", ponosna sam na ljubav, naporan rad, i volju koju su u ovaj film tokom sedam meseci u Škotskoj, uložili svi naši neverovatni glumci i cela ekipa - napisala je ova glumica.

Ona je navela da je zahvalna na svim ostvarenim prijateljstvima koje će ostati za ceo život, a koje je ostvarila tokom snimanja kao i da je blagoslovena što je na filmu radila sa najvećim velikanima.

- Svakom obožavaocu Batgirl hvala na ljubavi i veri, dozvoljavujući mi da preuzmem ogrtač i postanem svoj heroj. "Batgirl za život - napisala je Lesli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leslie Grace (@lesliegrace)

Neprijatno iznenađeni i šokirani vešću da film neće uopšte biti prikazan publici oglasili su se na Instagramu i reditelji filma Adil el Arbi i Bilal Falah.

- Tužni smo i šokirani ovom vešću. Još uvek ne možemo da poverujemo. Kao rediteljima važno nam je da se naš rad prikaže publici. Iako je film bio daleko od završenog.Želimo da fanovi širom sveta pogledaju na kraju film. Možda će se to jednog dana i desiti - napisali su na Instagramu.

Kako su dalje dodali oni će zauvek ostati zahvalni što su bili deo jedne filmske ekipe koju su između ostalih činili Majkl Kiton i Rebeka Front, dok posebnu zahvalnost duguju glavnoj glumici Lesli Grejs, koja je odigrala Batgirl sa toliko "posvećenosti, strasti i ljudskosti".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adil El Arbi (@adilelarbi)

- U svakom slučaju kao veliki fanovi Betmena još od vremena kad smo bili deca, bila je privilegija i čast biti deo tog univerzuma, čak i ako je to trajalo veoma kratko - zaključili su u svojoj objavi reditelji.

O razlogu prekidanja snimanja filma u koji je do sada uloženo 90 miliona dolara i odluci da se film ipak ne prikaže na kraju zvaničnim saopštenjem oglasio se i Varner Bros.

- Odluka da ipak na kraju ne prikažemo "Batgirl" rezultat je naše strateške promene našeg rukovodstva u vezi sa DC univerzumom i HBO Max - rekao je portparol Varner Brosa.

U saopštenju se dodaje da je glumica Lesli Grejs neverovatna i da njena gluma svakako nije razlog odluke o prekidu filma.

Profimedia
 

Ipak na kraju nameće se neizbežno pitanje zašto je Varner Bros odbacio uloženih 90 miliona dolara, i film sa sjajnom pričom i još boljim glumcima?

Ako je suditi po izvorima magazina "Variety", reč je o porezima. Naime, Varner Bros je želeo da uđe u trku sa svetskim vodećim striming servisima, tako što bi u trku uključio HBO Max ali se očigledno negde preračunao, a rezultat toga je i prva žrtva koja je pala a to je  film o Betmenovoj devojci.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike