„Malci 2" najuspešniji nastavak: Urnebesna žuta stvorenja pronašla put do srca domaće publike

24.08.2022

12:00

0

Najveća animirana franšiza u istoriji, predstavlja originalnu priču

„Malci 2" najuspešniji nastavak: Urnebesna žuta stvorenja pronašla put do srca domaće publike
2503_T2iV1_01014400 - Copyright Foto: Promo/Taramaunt film

Nakon ovog vikenda animirana porodična avantura „Malci 2 - Gruov početak" postao je najuspešniji nastavak voljene filmske franšize u Srbiji i Crnoj Gori!

Omiljena urnebesna žuta stvorenja koja i deci i odraslima mame osmehe i najsimpatičniji filmski zlikovac Gru u svojoj novoj avanturi našli su put do srca domaće publike!

Od 25. juna, od kada se film prikazuje u domaćim bioskopima, skoro 130.000 gledalaca uživalo je u dogodovštinama Kevina, Stjuarta, Boba i novog Malca Otoa, i još uvek puni bioskopske sale.

Foto: Promo/Taramaunt film
 

Fantastična animacija, voljeni likovi, dinamična priča, kao i neponovljiva sinhronizacija oduševili su publiku i sa razlogom ovaj film postao je najuspešniji u franšizi i po broju gledalaca i po zaradi na bioskopskim blagajnama.

Najveća animirana franšiza u istoriji, predstavlja originalnu priču o tome kako je najveći superzlikovac sveta prvi put upoznao legendarne Malce, stvorio najgrozniju bioskopsku ekipu i suočio se sa najnezaustavljivom kriminalnom silom ikada, u filmu Malci – Gruov početak.

Foto: Promo/Taramaunt film
 

Mnogo pre nego što je postao zao, Gru (Stiv Karel, glumac nominovan za Oskara) je bio dvanaestogodišnjak iz predgrađa, koji je ‘70. godina kovao plan kako da iz svog podruma pokori svet.

Nije išlo naročito dobro. Kada su se Gruu putevi ukrstili sa Malcima, među kojima su Kevin, Stjuart, Bob i Oto – novi Malac sa fiksnom protezom i neodoljivom potrebom da ugađa – ova neobična porodica udružuje snage. Zajedno, izgradili su svoju prvu jazbinu, dizajnirali prvo oružje i nastojali da izvrše svoju prvu misiju.

Kada je zloglasna superzlikovačka supergrupa zlokobna šestorka svrgla svog vođu, legendarnog majstora borilačkih veština Vilija Kobru (oskarovac Alan Arkin) – Gru, njihov najverniji obožavalac, dobija priliku da postane novi član. Zlokobna šestorka nije oduševljena malenim zlikovcem u pokušaju, ali kada ih Gru nadmudri (i razbesni) postaće smrtni neprijatelj esencije zla.

Dok je Gru u bekstvu, Malci će pokušati da savladaju veštinu kung fua, kako bi ga spasili, a Gru otkriva da je čak i zlikovcu potrebna pomoć prijatelja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike