Potresna i dirljiva priča o Džordžu Majklu: Poznat datum premijere filma koji će otkriti mnoge tajne (VIDEO)

11.06.2022

06:05

0

Narator dokumentarca je pokojni pevač koji je radio na projektu pre nego što je umro u 53. godini, na Božić 2016.

Potresna i dirljiva priča o Džordžu Majklu: Poznat datum premijere filma koji će otkriti mnoge tajne (VIDEO)
Džordž Majkl - Copyright Profimedia

Dokumentarni film pod nazivom “George Michael - Freedom Uncut” biće prezentovan i prikazan kao globalni bioskopski događaj 22. juna ove godine.

Objavljen je novi foršpan iz predstojećeg dugometražnog dokumentarnog ostvarenja u kome Elton Džon, Mark Ronson, Žan Pol Gotje, Sindi Kraford, Naomi Kembel i drugi govore o uticaju legendarnog spota za pesmu “Freedom! ’90“ koji je režirao Dejvid Finčer.

Džordž Majkl Profimedia
 

Elton Džon o čuvenom spotu kaže:

- To je promenilo celokupnu sliku o načinu na koji su snimani video spotovi. Taj video je rekao sve. Bio je to genijalna i revolucionarna stvar.

Naomi Kembel, koja se pojavljuje u tom videu ističe:

- Džordž mi je to predstavio u Los Anđelesu i njegove tačne reči su bile: “Ti si vođa bande i ako ne kažeš „da“, ostale devojke neće”.

Narator dokumentarca je pokojni pevač koji je radio na projektu pre nego što je umro u 53. godini, na Božić 2016. Džordž Majkl je radio na filmu u saradnji sa producentom i prijateljem Dejvidom Ostinom.

U dokumentarcu se pojavljuju i Stivi Vonder, Riki Džervajs, Nil Rodžers, Liam Galager, Meri Džej Blajdž, Toni Benet, Džejms Korden i Trejsi Emin.

U službenom opisu dokumentarnog filma piše:

“Potresno i dirljivo odavanje počasti zaostavštini jednog od najvećih britanskih izvođača. U svom završnom delu Džordž Majkl vraća priču o svojoj karijeri, privatnom životu i kontroverzama u saradnji sa ko-rediteljem, producentom i prijateljem Dejvidom Ostinom”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: headliner.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike