Slaven Došlo ponovo u ulozi koja ga je proslavila: Spremite se za najsuroviji domaći rijaliti (FOTO/VIDEO)

08.08.2022

06:01

0

Pala je prva klapa filma „Pored nas“, a premijera se očekuje tokom sledeće godine

Slaven Došlo ponovo u ulozi koja ga je proslavila: Spremite se za najsuroviji domaći rijaliti (FOTO/VIDEO)
Slaven Doslo, glumac foto Katarina Mihajlovic (23) - Copyright Slaven Došlo Foto: Katarina Mihajlović/24sedam

Stevan Filipović, srpski reditelj koga domaća ali i svetska publika poznaje po hitovima „Šišanje“, „Šejtanov ratnik“ i višestruko nagrađivanom filmu iz 2015. godine „Pored mene“, posle sedam godina konačno će obradovati publiku i obožavaoce priče o nekadašnjim drugovima iz školske klupe koji su sada odrasli, a godine su im donele i nove brige.

Pala je prva klapa filma „Pored nas“, a premijera se očekuje tokom sledeće godine.

 

 

Na zvaničnom sajtu produkcijske kuće Hipnopolis stoji zanimljiv sinopsis predstojećeg filma Stevana Filipovića.

Nakon dugog putovanja, sa povezima na očima i slušalicama na ušima, učesnici najnovijeg rijalitija poznate marketinške agencije bivaju zaustavljeni od grupe naoružanih terorista i otkrivaju da su svi učesnici u stvari školski drugovi, maturanti odeljenja koje je svojevremeno provelo celu jednu noć u gimnaziji, po kazni.

Nakon pretnji, pucnjave, ubistava i ranjavanja, teroristi skupljaju žrtve i odlaze, ostavljajući maturante same u nedođiji, bez ičega, pre svega bez osnovnih namirnica i sredstava za komunikaciju. Oni nalaze davno napuštenu kasarnu i u njoj neke zaostale zalihe i pretvaraju je u privremeno utočište.

Uskoro se dele na dve grupe, onu koja će rizikovati i otići odatle u potrazi za izbavljenjem i onu koji će ostati u koliko-toliko sigurnom okruženju, sa vodom i nešto namirnica, ali i zaštitom od mogućih vremenskih nepogoda ili divljih zveri, da čekaju spas.

- U filmu „Pored mene“ glavne likove smo izmestili iz njihovog prirodnog okruženja, tako što smo im oduzeli mobilne telefone. U nastavku idemo korak dalje - ne samo da neće imati pristup modernim tehnologijama, već će biti izmešteni iz urbane sredine na koju su navikli, u divljinu. Njihovi postupci biće isprovocirani ekstremnim uslovima - istakao je Stevan Filipović, reditelj filma.

 

 

Svi glumci, među kojima je i popularni Slaven Došlo, izrazili su veliko zadovoljstvo što će se ponovo naći u ulogama koje su bile značajne za njihovu karijeru i što će ponovo sarađivati sa ekipom koja je prvim filmom postigla veliki uspeh.

Scenario za ovaj film su napisali reditelj Stevan Filipović i Milena Bogavac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: filmitv.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike