Počelo snimanje druge sezone „Kalkanskih krugova“: Poznata glumica kao pojačanje u popularnoj seriji (FOTO)

05.08.2022

16:30

0

Prva klapa je pala početkom ovog meseca

Počelo snimanje druge sezone „Kalkanskih krugova“: Poznata glumica kao pojačanje u popularnoj seriji (FOTO)
kalkanski krugovi copy - Copyright Promo/Firefly

Napokon je vest koju već dugo očekujemo postala zvanična. Počelo je snimanje druge sezone „Kalkanskih krugova“, jedne od najpopularnijih domaćih serija prošle godine. Prva klapa je pala početkom ovog meseca.

Vojin Ćetković i Ivana Zečević, serija “Kalkanski krugovi” Promo/Firefly
 

To je potvrdila i glumica Ana Sakić koja je novo pojačanje u drugom delu priče o baba Gubi, Zabranu i isprepletanoj prošlosti dve najveće porodice sela Gubin do.

Ana je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa seta i time ozvaničila ono što su ljubitelji ove serije čekali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sakic (@anasakic)

 

U kom pravcu će se priča razvijati za sada nije poznato, ali ne treba sumnjati u to da će nastavak uzbudljive misterije nastale po scenariju Đorđa Milosavljevića, u produkciji Firefly-a i Telekoma Srbije opravdati sve što smo videli u prvom serijalu, a zahvaljujući čemu se ova serija visoko kotirala i kod publike i kod kritike.

Kalkanski krugovi” bili su prva srpska serija koja je na male ekrane donela misterioznu dramu sa elementima horora. Nesvakidašnja i zagonetna do samog kraja, serija je privukla veliku pažnju publike, zbog čega je ubrzo posle emitovanja poslednje epizode obnovljena za drugu sezonu.

Žarko Laušević Promo/ Firefly
 

Reditelj Milan Karadžić izjavio je početkom godine da je kreator i scenarista Đorđe Milosavljević završio pisanje scenarija za drugi ciklus, te da je samo pitanje vremena kada će početi snimanje.

U nastavku serije gledaćemo sve glavne junake iz prethodne sezone, među kojima su Žarko Laušević, Vojin Ćetković, Nataša Ninković i Ivana Zečević, čiji likovi nose glavnu radnju, a njima će se pridružiti i nova glumačka imena. Među njima je i Vesna Trivalić, koja će tumačiti lik Magdalene.

Promo/Firefly
 

Radnja serije “Kalkanski krugovi” bavi se odnosima između dve važne porodice u selu Gubin do. Istorija sukoba dve familije seže sve do početka 20. veka, ali ovo mesto krije stravičnu tajnu čuvanu decenijama. Priča nas vodi kroz flešbekove na početak prošlog veka u trenutak koji će se pokazati kao ključan za razrešenje nekih važnih stvari u životima likova.

Druga sezona serije “Kalkanski krugovi”, po još uvek nezvaničnim informacijama, biće emitovana početkom 2023. godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: filmitv.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike