„Kalkanski krugovi 2“: Povratak u Zabran donosi stravične događaje

19.02.2022

07:01

0

Druga sezona odvija se godinu dana kasnije u odnosu na dešavanja iz prvog ciklusa

„Kalkanski krugovi 2“: Povratak u Zabran donosi stravične događaje
Copyright Žarko Laušević u seriji "Kalkanski krugovi" Promo/Firefly

Druga sezona serije „Kalkanski krugovi“ dobila je scenario krajem prošle godine. Kako je najavljeno, nastavak sage o nesrećnim sudbinama žitelja Gubinog dola i Zabrana očekuje nas ove godine, međutim, tačan datum se nije znao. Do sada!

Vojin Ćetković i Ivana Zečević, serija “Kalkanski krugovi” Promo/Firefly
 

Gostujući na televiziji K1, glumica Bojana Stojković, koja u seriji tumači lik Saše, prva je iz cele glumačke postave koja je potvrdila da će se nastavak zaista snimati ove godine i najavila da je jedna od uloga kojima će se uskoro vratiti i ona u „Kalkanskim krugovima“.

- Snimanje nove sezone počinje uskoro, ali ništa više od toga ne smem da kažem - izjavila je glumica.

“Kalkanski krugovi” Promo/Firefly
 

Scenarista Đorđe Milosavljević pripremio je zanimljiv povratak u Gubin dol. Kao što znamo, serija nas ovog puta vodi dalje u prošlost. Biće rasvetljena misterija kule i bunara, a napokon ćemo saznati i koja je prava pozadina priče o poreklu junaka serije „Kalkanski krugovi“.

- Pročitao sam prvu epizodu druge sezone koju je napisao Đorđe i oduševljen sam. Ima isto toliko uzbuđenja, napetosti, misterije, bajkovitosti i elemenata horora što je publiku najviše i privuklo seriji - ističe reditelj Milan Karadžić, dodajući da se serija žanrovski mnogo promenila od prvobitne zamisli do realizacije. Zamišljeno je, kako kaže, da to čak bude telenovela i da ima više epizoda, ali je produkcija odlučila drugačije.

Promo/Firefly
 

Druga sezona odvija se godinu dana kasnije u odnosu na dešavanja iz prvog ciklusa.

- Gledam da zadržim glavnu glumačku postavu na koju je publika već navikla. Pojaviće se Žarko Laušević, Ivana Zečević, Vojin Ćetković, Nina Janković, Nataša Ninković. Radnja se dešava godinu dana kasnije u odnosu na prvu sezonu. Važno je zadržati kontinuitet priče. Biće veoma interesantnih i iznenađujućih momenata za glumce. Sviđa mi se što je Đorđe okrenuo neke stvari na glavu. Imaćemo i nove likove i svi će biti veoma zanimljivi, ali ko su oni, o tome ćemo tek pričati - zaključuje reditelj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: filmitv.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike