Holivudske zvezde ne prestaju da šokiraju transformacijama: Sebastijan Sten u novom filmu oduzima dah (FOTO)

31.07.2022

08:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumca rumunskog porekla znamo po ulozi Tomija Lija u seriji „Pem i Tomi“, kao i Marvelovog junaka Bakija Barnsa

Holivudske zvezde ne prestaju da šokiraju transformacijama: Sebastijan Sten u novom filmu oduzima dah (FOTO)
profimedia-0707380961 - Copyright Sebastijan Sten, film "Drugačiji čovek"/Profimedia

Sebastijan Sten je u potpunosti promenio svoj izgled za potrebe uloge u novom filmu i tako se svrstao na sam vrh neverovatnih transformacija koje su u poslednje vreme očigledno postale novi trend u svetskoj kinematografiji.

Glumac je na svom Instagramu objavio fotografiju iz predstojeće drame „Drugačiji čovek“, koja je šokirala njegove obožavaoce, a zatim su se pojavile i zvanične fotografije sa snimanja.  

 

 

Kako piše Varajeti, Sten u ovom filmu tumači Edvarda, čoveka sa neurofibromatozom, koji se podvrgava rekonstruktivnoj operaciji lica. Ubrzo nakon toga, počinje da se prikazuje pozorišni komad po njegovoj životnoj priči, a Edvard postaje opsednut glavnim glumcem u predstavi.

Sebastijan Sten, film "Drugačiji čovek"/Profimedia
 

Drama, čiju režiju potpisuje Aron Šimberg, trenutno se snima u Njujorku, a glumac je potvrdio da je za njegovu masku odgovoran Majk Marino, čovek koji je najzaslužniji za transformaciju Kolina Farela u „Betmenu“.

Sebastijan Sten, film "Drugačiji čovek"/Profimedia
 

Glumca rumunskog porekla, koji polako postaje velika holivudska zvezda, znamo po ulozi Tomija Lija u seriji „Pem i Tomi“, kao i Marvelovog junaka Bakija Barnsa. Nedavno je u zajedničkom intervjuu sa Dženifer Aniston najavio mogućnost snimanja romantične komedije u kojoj bi njih dvoje igrali glavne uloge.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike