Šokantna transformacija Brendana Frejzera: Zvezda „Mumije“ u ulozi gej profesora teškog 270 kilograma (FOTO)

28.07.2022

07:30

0

Autor: Dejan Ćirić

Veliki povratak jedne od najvećih holivudskih zvezda devedesetih desiće se u drami pod nazivom „Kit“ čuvenog reditelja Darena Aronofskog

Šokantna transformacija Brendana Frejzera: Zvezda „Mumije“ u ulozi gej profesora teškog 270 kilograma (FOTO)
Brendan Frejzer, film "Mumija" - Copyright Profimedia

Glumac Brendan Frejzer koji je stekao popularnost zahvaljujući avanturističkoj trilogiji „Mumija“, već godinama nije ostvario ulogu vrednu pažnju, ali će se sada, sudeći po njegovom novom filmu, promeniti.

Veliki povratak jedne od najvećih holivudskih zvezda devedesetih desiće se u  drami pod nazivom „Kit“ čuvenog reditelja Darena Aronofskog, koja će svetsku premijeru imati na ovogodišnjem filmskom festivalu u Veneciji koji se održava od 31. avgusta do 10. septembra, piše Page Six.

Sve to možda i ne bi bilo toliko spektakularno da se nedavno nije pojavila prva fotografija iz ovog filma na kojoj Brendan Frejzer izgleda šokantno. Poznati glumac se, za potrebe uloge, transformisao u čoveka teškog neverovatnih 270 kilograma.

Brendan Frejzer u filmu "Kit"/Profimedia
 

U ovoj adaptaciji istoimenog pozorišnog komada Semjuela D. Hantera, Frejzer tumači Čarlija, povučenog profesora srednjih godina, koji pokušava da se ponovo poveže sa svojom sedamnaestogodišnjom ćerkom. Njih dvoje su izgubili kontakt nakon što je Čarli napustio porodicu i otišao da živi sa svojim ljubavnikom. Zbog griže savesti zbog svega što je učinio počeo je da se prejeda, navodi NY post.

- Biće to film kakav još niste videli. Ova uloga je veoma različita od bilo čega što sam igrao do sada. Ne bih da budem lažno skroman, ali mislim da će film ostaviti veliki utisak na ljude - izjavio je glumac za sajt Unilad.

„Kit“ je prvi Frejzerov film u kome igra glavnu ulogu još od filma „Breakout“ iz 2013. godine koji nije postigao značajan uspeh.

Brendan Frejzer/Profimedia
 

Ovo ostvarenje je i prvi film koji je Aronofski snimio nakon ne toliko dobro prihvaćenog filma „Mother!“ (2017), iako su glumačku postavu činile velike zvezde - Mišel Fajfer, Havijer Bardem, Dženifer Lorens i Ed Haris.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike