Goran Višnjić promenio lični opis za ulogu u Netfliksovoj hit seriji (FOTO)

27.07.2022

15:30

1

Autor: Dejan Ćirić

Glumac se u Americi probio rolom doktora Luke Kovača u mamutskoj TV sagi „ER“

Goran Višnjić promenio lični opis za ulogu u Netfliksovoj hit seriji (FOTO)
profimedia-0311498850 - Copyright Goran Višnjić/Profimedia

Hrvatski glumac Goran Višnjić koji je tokom poslednjih 20 godina izgradio zavidnu karijeru u Holivudu, na Instagramu je pokazao kako izgleda njegova transformacija za ulogu u Netfliksovoj seriji "Vikinzi: Valhala".

Glumac je potpuno neprepoznatljiv i njegova transformacija može parirati mnogim koje su u poslednje vreme veoma aktuelne u svetu filma i televizijske produkcije.

Za potrebe uloge Goran je pustio bradu i promenio boju kose.

 

 

Višnjić u seriji glumi Erika Crvenog, oca jednog od glavnih vikinga Lejfa Eriksona, a da će transformacija za veliki projekat biti značajna, glumac je najavio pre nekoliko nedelja.

- Produkcija ne dozvoljava objavljivanje fotografija sa seta, ali sam siguran da će se mnogi iznenaditi mojom transformacijom. Imam novu frizuru i bradu, a tu je i atraktivna kostimografija - rekao je Višnjić i dodao da je snimanje fizički veoma zahtevno.

Višnjić se u Americi probio ulogom doktora Luke Kovača u čuvenoj američkoj seriji „ER“, igrao je uz Nikol Kidman i Sandru Bulok u filmu „Praktična magija“ i mnogim drugim, a pojavio se i u Madoninom spotu „The Power Of Good-Bye“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike