Stalone na čelu kriminalnog carstva: Prva fotografija glumca kao mafijaškog bosa u seriji „Tulsa King“ (FOTO)

02.05.2022

13:05

0

Poznati glumac prvi put igra glavnu ulogu u seriji

Stalone na čelu kriminalnog carstva: Prva fotografija glumca kao mafijaškog bosa u seriji „Tulsa King“ (FOTO)
profimedia-0624012616 - Copyright Silvester Stalone/Profimedia

Silvester Stalone igra mafijaškog bosa Dvajta Manferdija zvanog „General“ u novoj seriji „Tulsa King“ koju potpisuje čuveni Tejlor Šeridan, autor hitova „Yellowstone“, „Mayor of Kingstown“, i „1883“.

Produkcijska kuća Paramount+, koja stoja i iza ovog Šeridanovog projekta, objavila je prvu sliku sa snimanja ovog ostvarenja, a sudeći po njegovim prethodnim ostvarenjima, akcije, drame i pucnjave neće faliti.

 

 

„Tulsa King“ biće prva serija u kojoj Stalone igra glavnu ulogu. Prethodno je, još davnih sedamdesetih godina, igrao u klasičnim naslovima kao što su „Police Story“ i „Koja“, a nedavno i u seriji „This is Us“.

Serija prati kapoa njujorške mafije Manfredija, koji je, nakon što je pušten iz zatvora posle 25 godina, prognan od strane svog šefa da otvori radnju u Tulsi, (Oklahoma).

Shvativši da njegova mafijaška porodica možda nema na umu najbolje interese za njega, Dvajt polako gradi „posadu“ od grupe neobičnih likova koji će mu pomoći da uspostavi novo kriminalno carstvo na mestu koje njemu deluje kao druga planeta.

Sivlester Stalone Profimedia
 

Glumac je i jedan od izvršnih producenata ove serije, a kada će se ona pojaviti na striming platformama još nije poznato.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike