300 miliona dolara za povratak u „Pirate sa Kariba“: Da li će Džoni Dep pristati?

29.06.2022

05:30

0

Na internetu postoji peticija koju su postavili obožavaoci koji žele njegov povratak u ovaj film, i koja za sada ima više od 875.000 potpisa

300 miliona dolara za povratak u „Pirate sa Kariba“: Da li će Džoni Dep pristati?
Džoni Dep - Copyright Profimedia

Nedavno su u američkim medijima počele da kruže informacije da bi Džoni Dep (59) mogao da se vrati u svoju kultnu ulogu Džeka Speroua u franšizi „Pirati sa Kariba“.

Ipak, Depov PR je potvrdio da glumac neće snimati najnoviji nastavak filma i da su glasine potpuno izmišljene. Sve je počelo s pričom da će Džoni pristati na ulogu za 300 miliona dolara.  

Džoni Dep/Profimedia
 

To je verovatno bila referenca na Depovo suđenje sa bivšom suprugom Amber Herd, kada je izjavio da se ne bi vratio u „Pirate“ ni za 300 miliona dolara. Svota je u svakom slučaju nerealna, jer toliko iznosi budžet za snimanje idućeg nastavka filma.

Dep je poslednji put igrao ovu ulogu 2017, a već iduće godine izbacili su ga iz franšize zbog optužbi njegove bivše supruge za fizičko i seksualno zlostavljanje.

Profimedia
 

Osim šestog nastavka „Pirata sa Kariba“, navodno je u pripremi i serija koja bi trebalo da istražuje avanture mladog Džeka Speroua, ali glumac neće biti ni u jednom od tih projekata.

Na internetu postoji peticija koju su postavili obožavaoci koji žele njegov povratak u „Pirate“, i koja za sada ima više od 875.000 potpisa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike