Špijuni u Srbiji na snimanju filma o problematičnom sinu američkog predsednika: Svi skandali Hantera Bajdena (FOTO/VIDEO)

20.06.2022

08:01

0

Kako navode producenti, film „My Son Hunter“ bavi se otkrivanjem korupcije u porodici Bajden, a snimanje je počelo u našoj zemlji prošle godine

Špijuni u Srbiji na snimanju filma o problematičnom sinu američkog predsednika: Svi skandali Hantera Bajdena (FOTO/VIDEO)
džo bajden-hanter bajden - Copyright AP Photo/Nick Wass, File

Kevin Moris, advokat iz Los Anđelesa i lični prijatelj Hantera Bajdena, navodno je prošle jeseni doleteo u Beograd da špijunira produkciju filma o problematičnom sinu američkog predsednika Džoa Bajdena, pišu američki mediji.

Jedan od producenata filma „My Son Hunter“ Felim Makalir optužio je Morisa da je prošle jeseni sa dva pomoćnika privatnim avionom doleteo u Srbiju i intervjuisao ekipu filma, pod izgovorom da i on planira da snimi ostvarenje o sinu američkog predsednika.

Hanter Bajden; Profimedia
 

Makalir kaže da tada nije znao za povezanost Morisa i Hantera Bajdena, ali mu je bilo čudno što gosti nisu gasili kamere i snimali su sve tokom posete. Sada mu je, kako kaže, jasno da je Moris zapravo došao da špijunira snimanje.

Kako navode producenti, film „My Son Hunter“ bavi se otkrivanjem korupcije u porodici Bajden, a snimanje je počelo u Srbiji prošle godine.

Film "My Son Hunter"/Profimedia
 

Makalir i koproducentkinja En Makelhini kažu da je ostvarenje finansirano u potpunosti od donacija ljudi širom sveta, jer nijedan studio nije hteo da se upusti u projekat.

Režiju filma potpisuje Robert Dejvi, najpoznatiji po svom glumačkom talentu u filmovima „Umri muški“, „Dozvola za ubijanje“ i „Predator 2“.

Uloga Hantera Bajdena poverena je britanskom glumcu Lorensu Foksu, a ekipi filma pridružila se i Đina Karano, koja je glumila u Diznijevoj seriji „Mandalorijanac“, ali je dobila otkaz nakon kontroverznih poruka na društvenim mrežama.

Film "My Son Hunter"/Profimedia
 

Džon Džejms glumi Džoa Bajdena, a na IMDB-u je u glumačku ekipu upisana i srpska glumica Jovana Stević.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RTS

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike