Čekanju je došao kraj! „Baz Svetlosni“ od danas u bioskopima (FOTO/VIDEO)

16.06.2022

13:45

0

Autor: Dejan Ćirić

U domaćoj sinhronizaciji glas glavnom junaku pozajmio je glumac Petar Benčina

Čekanju je došao kraj! „Baz Svetlosni“ od danas u bioskopima (FOTO/VIDEO)
LIGHTYEAR-ONLINE-USE-b303_6g_pub.pub16.877 - Copyright Film "Baz Svetlosni" Promo/MCF

Svi ljubitelji Baza Svetlosnog, kako oni koji ga se rado sećaju iz detinjstva dok su odrastali uz „Priču o igračkama“, tako i oni mlađi koji stasavaju uz jednog od najhrabrijih junaka, od danas ga mogu pratiti u novim avanturama, u istoimenom sinhronizovanom animiranom filmu, u bioskopima širom zemlje.

Film "Baz Svetlosni" Promo/MCF
 

Dok Baz pokušava da pronađe put kući kroz prostor i vreme, pridružuje mu se grupa ambicioznih regruta i njegov šarmantni robot pratilac - mačka Soks. Dolazak Zurga sa prisustvom svoje impozantne vojske nemilosrdnih robota i misterioznim planom komplikuje stvari i preti misiji.

Film "Baz Svetlosni" Promo/MCF
 

Crtani film prati priču o ostvarenom svemirskom rendžeru Bazu Svetlosnom i njegovoj komandantkinji Ališi Hotorn, kao i njihovu ekipu koja broji više od 1.000 naučnika i tehničara koji se vraćaju kući sa svoje poslednje misije. Otprilike 4,2 miliona svetlosnih godina udaljenu od Zemlje, senzor signalizira nepoznatu planetu na kojoj je potencijalno moguć život.

Film "Baz Svetlosni" Promo/MCF
 

Napori za brzi izlazak na drugu planetu krenuli su po zlu, što je kulminiralo havarijom zbog koje im je zamalo izgorela ćelija, ostavljajući Baza, Ališu i celu njihovu posadu nasukane na planeti koja nije prijatna.

Film "Baz Svetlosni" Promo/MCF
 

- Baz je momak koji je neko vreme bio na vrhuncu svoje karijere. U ovom filmu smo svedoci njegovog povratka u stvarnost. On nikada to nije iskusio ranije - kaže izvršni producent Endru Stenton, koji napravio sva četiri filma „Priča o igračkama“.

Film "Baz Svetlosni" Promo/MCF
 

U domaćoj sinhronizaciji učestvovali su Petar Benčina u ulozi Baza Svetlosnog, a deo njegove kosmičke ekipe čine Marko Marković, Nadežda Jakovljević, Vesna Stanković, Milan Nikitović, Ferid Karajica i mnogi drugi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike