Letnji Marvelov spektakl u bioskopima: Bog gromova kreće na kosmičko putovanje

14.06.2022

06:00

0

Očekujte mnogo smeha, iskrene emocije, epsku akciju, psihodelične vizuelne efekte

Letnji Marvelov spektakl u bioskopima: Bog gromova kreće na kosmičko putovanje
marvel tor - Copyright Foto: Promo/MegaComFilm

Marvel studio i reditelj Taika Vaititi predstavljaju uzbudljivu avanturu „Tor: Ljubav i grom“ (Thor: Love and Thunder) o bogu koji je izgubio sve i iznova otkrio da je jedino za šta se treba boriti ljubav njegovog života.

Tor počinje novo poglavlje i kreće na kosmičko putovanje da osveti godine tragedije i slomljenog srca, da se suoči sa zastrašujućim novim zlikovcem kome je cilj istrebljenje svih bogova u svemiru.

Ulaznice za ovaj letnji spektakl koji će u bioskopima biti od 7. jula su u prodaji.

Foto: promo/MegaCom film
 

"Tor: Ljubav i grom“ nastavlja sa  zabavom i humorom koji je poznat iz filmova „Tor: Ragnarok“ i „Čuvari galaksije“.

Avantura koja će odvesti boga groma na fantastično putovanje zajedno sa simpatijama, prijateljima i nekim legendarnim likovima iz Marvelovog kinematografskog univerzuma.

Očekujte mnogo smeha, iskrene emocije, epsku akciju, psihodelične vizuelne efekte, neverovatnu muziku prožetu rokom i uvođenje uzbudljivih novih likova.

Film pronalazi Tora (Kris Hemsvort) na putovanju koje se razlikuje od bilo čega sa kojim se ikada suočio – u potrazi za samootkrićem. Ali njegovo penzionisanje prekida galaktički ubica poznat kao Gor bog kasapin (Kristijan Bejl), koji traži istrebljenje bogova.

Foto: promo/MegaCom film
 

Da bi se izborio sa pretnjom, Tor traži pomoć Kralja Valkirije (Tesa Tompson), Korga (Taika Vaititi) i bivše devojke Džejn Foster (Natali Portman), koja – na Torovo iznenađenje – neobjašnjivo rukuje svojim magičnim čekićem Mjolnir, kao moćni Tor. Zajedno se upuštaju u mučnu kosmičku avanturu kako bi otkrili misteriju osvete boga Mesara i zaustavili ga pre nego što bude prekasno.

U režiji Taike Vaititija („Tor: Ragnarok“, „Džodžo Rabit“, „Tor:Ljubav i grom“ počinje sa prikazivanjem u  bioskopima od 7. jula ove godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike