Nova uloga Petra Benčine: Put kroz prostor i vreme (FOTO/VIDEO)

30.05.2022

17:00

0

On je samopouzdan, ambiciozan, lojalan svemirski rendžer koji je posvećen zadatku

Nova uloga Petra Benčine: Put kroz prostor i vreme (FOTO/VIDEO)
Copyright Petar Benčina ATAImages/Antonio Ahel

Naš poznati glumac Petar Benčina ovoga puta se našao u jednoj potpuno novoj ulozi u kostimu astronauta koji predvodi ekipu koja se lansira visoko, visoko u svemir.

Reč je o sinhronizaciji animiranog filma "Baz svetlosni".

Ekipu "Baza Svetlosnog" pored izvanrednog Petra Benčine čine i Bojan Žirović, Marija Ćalović i glumac Marko Marković. Dizni i Piksar animacija „Baz Svetlosni“ (Lightyear) je od 16. juna u bioskopima širom zemlje.

Petar Benčina Foto:MegaComFilm
 

Dok Baz pokušava da pronađe put kući kroz prostor i vreme, pridružuje mu se grupa ambicioznih regruta i njegov šarmantni robot pratilac mačka, Soks. Dolazak Zurga sa prisustvom svoje impozantne vojske nemilosrdnih robota i misterioznim planom komplikuje stvari i preti misiji.

Baz je junak koji je nadahnuo „Priču o igračkama“ on je samopouzdan, ambiciozan, lojalan svemirski rendžer koji je posvećen zadatku.

Voli svoj tim i uzbuđenje koje mu njegov posao pruža. Inspiraciju za konačni Bazov izgled autori animacije pronašli su u astronaustskoj uniformi NASE i klasičnoj vojničkoj uniformi.

Petar Benčina, poznati glumac koji je glasom oživeo strastvenog astronauta "Baza Svetlosnog" poznat je po ulogama u sledećim serijama: „Komšije“, „Žigosani u reketu“, „Vojna akademija“.

U filmu, u originalnoj verziji pojavljuju se glasovi Krisa Evansa kao poznatog svemirskog rendžera Baza Svetlonog, kao i reditelj i glumac Taika Vaititi koji daje glas Junior Zap Patrolu.

Režiju potpisuje Angus Meklejn, producentkinja je Galin Suzmen („Priča o igračkama koju je vreme zaboravilo”) i muziku je radio nagrađivani kompozitor Majkl Đakino („Betmen”, „Gore”).

Animaciju „Baz Svetlosni“ u bioskopima možete pogledati od 16. juna.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike