Bog gromova dolazi uz čuveni hit Guns N' Roses: Novi Marvelov spektakl sa glumačkom ekipom iz snova (VIDEO)

19.04.2022

14:01

0

On je junak koji je u potrazi za mirom napustio superherojski svet kako bi u penziji uživao u svom specifičnom smislu za humor

Bog gromova dolazi uz čuveni hit Guns N' Roses: Novi Marvelov spektakl sa glumačkom ekipom iz snova  (VIDEO)
Kris Hemsvort u filmu "Tor" - Copyright Profimedia

On je Tor, najomiljeniji heroj Marvelovog univerzuma, snagator koji sve pred sobom razbija čekićem koji samo on može da koristi – Kris Hemsvort ponovo u ulozi najčuvenijeg Vikinga među superherojima – Tora.

Pored njega u filmu igraju: Kristijan Bejl, Natali Portman, Met Dejmon, Rasel Krou, Luk Hemsvort, Melisa Mekarti i Taika Vaititi.

Objavljen je prvi trejler za nastavak sage koju ćete od 7. jula moći da gledate u bioskopima širom zemlje – „Tor: Ljubavi grom”.

Trejler nam otkriva prve tragove dugoočekivanih avantura koje očekuju boga gromova, misleći da će njegov put biti miran nakon penzionisanja, život, ipak, nije imao takve planove za Tora.

Promo
 

Njegovu zen idilu prekida intergalaktički ubica Gor, bog kasapin koga igra, ovoga puta u ulozi glavnog zlikovca Kristijan Bejl (Betmen, Američki psiho), njegov je cilj da uništi sve preostale bogove na zemlji.

Kako bi se suprotstavio zlu, Tor u pomoć poziva svoje prijatelje Korga (Taika Vaititi), kraljicu Valkire (Tesu Tompson) i bivšu devojku Džejn Foster (Natali Portman) koja, na iznenađenje svih, može da koristi Torov čekić. Da li će ekipa uspeti da stane na kraj Gorovom zlu?

Reditelj ostvarenja je Taika Vaititi (Džodžo Rabit), koji se u filmu pojavljuje u ulozi Korga, dok je producent Kevin Fejg (Doktor Strejndž u multiverzumu ludila).

Od 7. jula „Tor: Ljubav i grom“ će biti na velikim platnima širom zemlje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike