Džordž Majkl kakvog nismo poznavali: Najavljen dokumentarac o jednoj od najvećih muzičkih zvezda svih vremena (VIDEO)

21.04.2022

08:01

0

Film uključuje ekskluzivne arhivske snimke iz lične arhive slavnog umetnika, kao i nastupe i intervjue s mnogim njemu omiljenim muzičarima

Džordž Majkl kakvog nismo poznavali: Najavljen dokumentarac o jednoj od najvećih muzičkih zvezda svih vremena (VIDEO)
Džordž Majkl - Copyright Profimedia

Dokumentarni film “George Michael: Freedom Uncut” biće objavljen kao globalni bioskopski događaj u salama širom sveta u junu ove godine.

Film prati život velike muzičke zvezde posle izdavanja prvog samostalnog albuma “Faith” iz 1987. i nastanak njegovog nastavka “Listen Without Prejudice: Vol 1” iz 1990. godine.

Dokumentarac uključuje ekskluzivne arhivske snimke iz Majklove lične arhive, kao i nastupe i intervjue s mnogim njemu omiljenim muzičarima.

Džordž Majkl Profimedia
 

Tom Mekej, predsednik Premium sadržaja u Sony Music Entertainment-u, je povodom premijere ovog ostvarenja izjavio:

- Džordž Majkl je bio inspirativan umetnik čija priča zaslužuje da bude podeljena na velikom platnu u celom svetu. U čast Džordžovog rođendana (25.6.) ovog juna, oduševljeni smo što radimo s Dejvidom Ostinom i našim partnerima iz Trafalgar Releasing-a, kako bismo obožavaocima omogućili do sada neprikazan pristup Majklovom izvanrednom životu na pozornici i izvan nje.

Mark Alenbi, izvršni direktor Trafalgar Releasing-a, je dodao:

- Ponosni smo što donosimo poslednji rad Džordža Majkla na veliko platno u ovom globalnom bioskopskom događaju. Kao umetnik čija muzika nastavlja da odjekuje kroz generacije, ova premijera će biti prikladna počast njegovom životu i karijeri, koja će pružiti obožavaocima priliku da zajednički slave njegov život u bioskopima širom sveta.

Džordž Majkl je preminuo na Božić 2016, u 53. godini života.

Dokumentarni film “George Michael: Freedom Uncut” biće objavljen 22. juna.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: headliner.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike