Transformacija Bredlija Kupera još uvek izaziva ogromnu pažnju: Otkriveno koja glumica se pridružuje ekipi filma "Maestro" (FOTO)

06.06.2022

09:15

0

U producentskom timu su i slavni Martin Skorseze i Stiven Spilberg

Transformacija Bredlija Kupera još uvek izaziva ogromnu pažnju: Otkriveno koja glumica se pridružuje ekipi filma "Maestro" (FOTO)
profimedia-0427652235 - Copyright Profimedia

Glumica Sara Silverman, poznata po brojim komičnim ulogama, pridužiće se ekipi filma "Maestro", prenosi "Deadline".

Film je posvećen, nekadašnjem direktoru Njujorške filharmonije i jednom od najvećih američkih dirigenata i kompozitora Leonardu Bernstajnu.

Sara Silverman Profimedia
 

Glavnu ulogu igra Bredli Kuper, i potpuno je fascinantna njegova transformacija u slavnog dirigenta. Glumac je jedan od producenata filma, a u producentskom timu su i slavni Martin Skorseze i Stiven Spilberg.

Sara Silverman, će u filmu igrati Širli mlađu sestru slavnog dirigenta. Ova glumica će se tako pridružiti ženskoj ekipi film među kojima je i Keri Maligan, koja glumi ženu slavnog dirigenta.

- Uloga daje Sari priliku da pokaže koliko je ozbiljna dramska glumica, s obzirom na to da je većina prepoznaje kao komičarku - piše "Deadline"

Netfliks je objavio i prve fotografije sa snimanja filma, a planirano je da film bude prikazan na ovoj striming mreži sledeće godine.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike